24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah News wong Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Zambia

Presiden Baru Zambia, Hichilema, seneng Pariwisata: Dewan Pariwisata Afrika siyap melu

Presiden Zambia Hichilema
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika Dunia lan Afrika ngobrol babagan Zambia, dheweke bakal ngobrol babagan Pariwisata lan Tembaga.
Dina iki Hakainde Hichilema dikonfirmasi Presiden Zambia - lan kanthi Pariwisata iki menang Zambia.
Dewan Pariwisata Afrika ndeleng iki lan cepet ngakoni.

Print Friendly, PDF & Email
  • Dina 3 ago eTurboNews ramalan Hakainde Hichilema dadi presiden anyar Zambia. Iki saiki wis dikonfirmasi kanthi resmi.
  • Komisi pemilihan menehi Hichilema 2,810,777 cote nglawan lawane Lungu sing nampa 1,814,201- kanthi jumlah kabeh kajaba siji saka 156 konstituensi. Mula ketua komisi Esau Chuly negesake Hichilema dadi Presiden Republik Zambia anyar
  • Salah sawijining pejabat internasional pertama sing menehi ucapan selamat marang Presiden Hichilema yaiku Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube. Dheweke ngerti sepira tegese pariwisata kanggo Presiden Hichilema sing mentas dipilih

Presiden Zambia sing mentas dipilih uga wong pariwisata. Setahun kepungkur, dheweke ngobrol ing Facebook babagan turis wisata Zambia sing akeh kalebu Victoria Falls, Lumangwe, lan air terjun liyane sing apik ing Circut Lor, ora lali karo Ntumbachushi, Kamabo lan Kudalila.
Dheweke terus ngomong babagan migrasi mamalia paling gedhe ing donya sing bisa ditemokake ing Zambia. Seni rock prasejarah lan lukisan gua ing sebagian besar propinsi kita kanthi Nachikufu sing misuwur ing Manyinga.

Alas Fosil Chirundu wiwit 150 yuta taun kepungkur, minangka sumber Zambezi ing Mwinlunga, 750 spesies manuk, lan spesies kewan liar liyane sing ora kaetung.

Presiden anyar kasebut ujar manawa dhaptar wisata ora ana enteke. Dheweke nerangake manawa Zambia narik 900,000 turis saben taun mung kanggo Victoria Falls.

Dheweke ujar manawa kita ora nyedhiyakake pariwisata ing sisih ndhuwur krenjang, nanging saiki kita kudu nindakake. Nalika dheweke ujar iki, sadurunge COVID. Rencanane bakal nambah turis dadi 2.5 yuta kanthi potensial bathi minimal $ 1.9 milyar. Sawise jagad iki nggawe COVID-19 dadi presiden anyar iki, bisa uga nerusake rencana iki minangka pimpinan Zambia.

Krungu iki, ora nggumunake yen salah sawijining sing pertama menehi ucapan selamat kanggo presiden sing dipilih yaiku Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika (ATB)

Dewan Pariwisata Afrika ngucapake matur suwun marang Presiden Yang Terutama Hakainde S Hichilema amarga dipilih dadi Presiden Republik Zambia kaping 7.

Kita ngurmati lan ngurmati hubungan sing raket karo permata Afrika ing kerangka Pariwisata.

Zambia minangka produsen tembaga paling gedhe ing saindenging jagad lan salah sawijining Keajaiban Dunia minangka papan wisata ing Zambia, The Mosi-wa-Tunya.

Cuthbert Ncube, Ketua ATB

The Dewan Pariwisata Afrika (ATB) bakal ndhukung lan ngencengi hubungan karo bangsa raksasa iki nalika kita mbentuk maneh lan nggawe maneh jeneng Benua Afrika minangka tujuan sing dikarepake ing Afrika lan Donya.

Air Terjun Victoria minangka selimut banyu sing paling gedhe ing jagad iki lan penting banget kanggo jagad iki amarga fitur geologis lan geomorfologis sing luar biasa kanthi pemandangan sing apik banget lan formasi lahan aktif sing dikombinasikake karo kaendahan sing apik amarga Falls, nyemprotake kabut, lan pelangi.

Sugeng Presiden kula. Muga-muga sampeyan yen wis sumpah, sampeyan bakal nuntun pamisahan kekuwatan. Luwih saka apa wae, Zambia mbutuhake kelangsungan kabijakan ngluwihi rezim lan mung yudikatif independen sing bisa njamin. Iki minangka salah sawijining pesen sing dikirim menyang media sosial kayata Twitter. Pesen iki dikirim dening Zikomo Kwambili.

Pesen liyane sing dikirim ujar:

Sugeng Presiden Hichilema lan masarakat Zambia sing milih luwih saka wates suku sing ditampilake Zambia isih SATU BANGSA

Iki bakal nggawe kaping telune manawa kekuwatan kasebut wis pindah kanthi tentrem saka partai sing mrentah menyang oposisi wiwit negara Afrika Selatan kamardikan saka Inggris ing taun 1964.

Ing saindenging Zambia, ana perayaan ing dalan nalika para pendukung Hichilema nganggo warna abang lan kuning saka Partai Pembangunan Nasional (UPND) nari lan nembang, dene para sopir muni.

Hichilema, 59, mantan CEO ing perusahaan akuntansi sadurunge mlebu politik, saiki ngadhepi tugas nyoba nguripake rezeki Zambia. Ekonomi mung didhukung mung kanthi rega tembaga sing luwih apik - saiki kisaran udakara sepuluh taun, didhukung dening ledakan mobil listrik.

Taun kepungkur, Zambia, penambang tembaga paling gedhe nomer loro ing Afrika, ngasilake output.

Lungu, 64, durung ngakoni. Dheweke wis negesake manawa bisa nantang asil kasebut, sing bakal angel, yen diwenehi wates.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar