24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Teluk Air nerusake penerbangan saka Bahrain menyang Bandara Domodedovo Moskow

Teluk Air nerusake penerbangan saka Bahrain menyang Bandara Domodedovo Moskow
Teluk Air nerusake penerbangan saka Bahrain menyang Bandara Domodedovo Moskow
ditulis dening Harry Johnson

Operator nasional Kerajaan Bahrain miwiti maneh penerbangan penumpang sing dijadwalake menyang Federasi Rusia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan saka hub udara menyang Bahrain bakal dioperasikake saben minggu nalika Setu lan Senin.
  • Dina Setu, tekan ing Domodedovo jam 14:05, budhal jam 14:50.
  • Dina Senen, tekan jam 07:10, budhal jam 08:00.

Wiwit tanggal 14 Agustus 2021, maskapai penerbangan Kerajaan Bahrain nerusake penerbangan reguler saka Bandara Domodedovo Moskow.

Teluk Air nerusake penerbangan saka Bahrain menyang Bandara Domodedovo Moskow

Penerbangan saka hub udara menyang Bahrain bakal dioperasikake saben minggu nalika Setu lan Senin. Dina Setu, tekan ing Domodedovo jam 14:05, budhal jam 14:50 *. Dina Senen, tekan jam 07:10, budhal jam 08:00 *.

Teluk Air lan Moskow Bandara Domodedovo wis kerja sama wiwit 2014. Ing wulan September 2017, penerbangan ditambah saben dina amarga sukses rute kasebut. Ing wulan Maret 2019, penerbangan menyang Bahrain dihentikan amarga nutup lalu lintas udara internasional amarga Covid-19. Wiwit awal kemitraan karo Bandara Domodedovo, Teluk Air nindakake 2,732 operasi lepas landas lan pendaratan lan ngeterake 180,000 penumpang ing rute sing ditemtokake.

Rute Bahrain khusus kanggo hub penerbangan Moskow, jalur udara iki nyedhiyakake macem-macem tujuan kanggo salah sawijining jaringan rute paling gedhe ing Timur Tengah.

Teluk Air minangka maskapai duweke negara lan maskapai pembawa Kerajaan Bahrain. Kantor pusat ing Muharraq, maskapai kasebut ngoperasikake penerbangan sing dijadwalake menyang 52 tujuan ing 28 negara ing saindenging Afrika, Asia, lan Eropa. Pusat utamane yaiku Bandara Internasional Bahrain.

* wektu budhal / tekane dituduhake ing wektu Moskow

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar