24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Afghanistan Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pitu wong tiwas ing huru-hara bandara Kabul amarga kabeh penerbangan komersial dibatalake

Pitu wong tiwas ing huru-hara bandara Kabul, amarga kabeh penerbangan komersial dibatalake
Pitu wong tiwas ing huru-hara bandara Kabul, amarga kabeh penerbangan komersial dibatalake
ditulis dening Harry Johnson

Sawetara wong sing tiwas nempel ing pesawat transportasi militer AS nalika pesawat kasebut nuli mangkat, nanging tiwas nalika seda sawise landhesan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wong sipil Afghanistan sing putus asa ngganggu evakuasi militer.
  • Sawetara wong sing tiwas nempel ing pesawat transportasi militer AS nalika pesawat diwiwiti.
  • Tentara AS berjuang nahan masarakat ing wayah wengi, lan laporan ana tembakan lan serangan.

Pitu warga sipil Afghanistan tiwas ing geger bandara Kabul, kalebu sawetara wong sing tiba saka pesawat transportasi Amerika sing mangkat, lan kabeh penerbangan metu saka ibukota Afghanistan diganggu dening akeh wong ing landasan pacu kasebut, pejabat AS ing Kabul nglaporake.

Saindhenging dina Minggu wengi, pasukan AS nggawa kanggo nglindhungi evakuasi para diplomat Amerika lan para pekerja ngupayakake supaya akeh wong Afghanistan sing putus asa ing landasan pacu ing Bandara Hamid Karzai ing Kabul, saiki dadi siji-sijine garis tol antarane kontrol Taliban Afghanistan lan jagad njaba.

Pitu wong tiwas ing huru-hara bandara Kabul amarga kabeh penerbangan komersial dibatalake

Sawetara wong sing tiwas nemplek ing pesawat transportasi militer AS nalika pesawat kasebut nuli mangkat, nanging tiwas nalika seda sawise landhesan mati.

Penerbangan komersial metu saka Kabul ditundha dina Minggu, nanging akeh warga Afghanistan sing putus asa rame ing landasan pacu tunggal bandara tanpa prelu, ing upaya pungkasan kanggo mabur metu saka ibukutha Afghanistan.

Tentara Amerika berjuang nahan masarakat ing wayah wengi, lan laporan ana tembakan lan serangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar