24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah rapat Mexico Breaking News News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Biaya pariwisata mlebu Amerika Utara mudhun mudhun dadi 74.1% ing taun 2020

Biaya pariwisata mlebu Amerika Utara mudhun mudhun dadi 74.1% ing taun 2020
Biaya pariwisata mlebu Amerika Utara mudhun mudhun dadi 74.1% ing taun 2020
ditulis dening Harry Johnson

Pemulihan ramalan Amerika Utara ngetutake konsensus lelungan global umum yen pariwisata domestik bakal pulih dhisik ing taun 2022, nanging para tamu internasional ora bakal pulih nganti taun 2024.

Print Friendly, PDF & Email
  • Total kedatangan internasional ing wilayah kasebut mudhun 67% saben taun ing taun 2020.
  • Pangeluaran mlebu Wilayah mudhun dadi 74.1%.
  • Prakiraan pangeluaran wisata inbound ngandhakake, ora bakal ngluwihi level pra-pandemi nganti taun 2025.

Tujuan ing Amerika Utara (AS, Meksiko lan Kanada) ana ing tahap pengembangan wisata sing beda. Nanging, salah sawijining faktor umum yaiku efek saka pandemi COVID-19 ing taun 2020 wis angel dirasakake kanggo masing-masing ekonomi pariwisata.

Biaya pariwisata mlebu Amerika Utara mudhun mudhun dadi 74.1% ing taun 2020

Laporan 'Wawasan Pasar Destinasi Pariwisata paling anyar: Amerika Utara (2021)' nemokake manawa total pengunjung internasional ing wilayah kasebut mudhun 67% taun-taun (YoY) ing taun 2020 lan pengeluaran mlebu 74.1%. Pemulihan ramalan Amerika Utara ngetutake konsensus lelungan global umum yen pariwisata domestik bakal pulih dhisik (2022), nanging kedatangan internasional ora bakal pulih nganti taun 2024. Nanging, ramalan kanggo belanja pariwisata mlebu, nyaranake iki ora bakal ngluwihi level pra-pandemi nganti taun 2025.

COVID-19 isih bisa diidentifikasi minangka ancaman paling gedhe tumrap pertumbuhan ing sektor lelungan, lan ing Amerika Utara iki ora beda.

Kelangan belanja turis mlebu ing taun 2020 (-74.1%) dadi USA, Meksiko lan Canada ana wujud. Prakiraan paling anyar nyaranake manawa samesthine ora pulih nganti pungkasan taun 2025, lan iki bakal dadi salah sawijining faktor paling gedhe sing nyebabake pemulihan ekonomi ing wilayah kasebut sajrone sawetara taun ngarep.

Salah sawijining mupangat utama pariwisata mlebu yaiku mbuwang, sing bisa ningkatake penghasilan ekonomi, ngrangsang lapangan kerja lan dadi katalis pembangunan infrastruktur. Saben tujuan pancen nduwe penawaran pariwisata domestik sing kuat, nanging iki ora bisa diandelake dhewe kanggo ngimbangi runtuhing lelungan internasional.

Plancongan menyang Amerika Utara saka tujuan liyane ing saindenging jagad bisa uga larang. Survei anyar nemokake manawa 23% responden global nyuda anggaran kluwarga sajrone taun kepungkur lan 27% wis 'nyuda'. Anggaran nyuda artine kurang mbuwang belanja kanggo rekreasi sing nyebabake kemampuan lelungan. Watesan anggaran bakal dadi luwih penting kanggo tuku pengalaman lelungan sajrone sawetara taun kepungkur, sing bisa mbebayani pemulihan pariwisata Amerika Utara dibandhingake karo wilayah liyane ing saindenging jagad.

Amarga jarak, konektivitas lan operator operator biaya murah (LCC) sing padha, lelungan antarane AS, Kanada lan Meksiko bisa uga biaya murah, nyurung lelungan menyang tujuan kasebut. Lelungan intraregional bakal penting banget ing pamulihan pariwisata Amerika Utara. Saben tujuan wis gumantung banget karo tujuan tetanggan minangka sumber penghasilan ekonomi sing penting.

Saka mujur nengen alam sing jembar kalebu wilayah pesisir, taman nasional lan jajaran gunung nganti kutha-kutha rame kanthi landmark budaya, Amerika Utara entuk manfaat saka penawaran pariwisata sing kuat. Mula, ana macem-macem faktor narik sing nggodho pengunjung ing saindenging jagad kanggo plancongan lan bisnis. Saliyane tujuan sing apik kanggo dikunjungi, pasar VFR (ngunjungi kanca lan sedulur) sing apik uga fitur sing kuat. Kolaborasi antarane organisasi pemasaran tujuan (DMO) lan lembaga pamrentah bakal penting banget kanggo njamin pitulung ekonomi kanggo wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar