24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Breaking Republik Dominika News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia nerusake penerbangan menyang Republik Ceko, Republik Dominika lan Korea Selatan

Rusia nerusake penerbangan menyang Republik Ceko, Republik Dominika lan Korea Selatan
Rusia nerusake penerbangan menyang Republik Ceko, Republik Dominika lan Korea Selatan
ditulis dening Harry Johnson

Sawise diskusi lan nimbang kahanan epidemiologis ing negara-negara tartamtu, keputusan kasebut dijupuk kanggo mbatesi penerbangan internasional biasa lan non-reguler (piagam) saka bandara Rusia menyang Republik Dominika, Korea Selatan lan Republik Ceko wiwit tanggal 27 Agustus 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Rusia bakal mungkasi larangan sing ditrapake kanggo penerbangan penumpang komersial lan charter sing dijadwalake saka Federasi Rusia menyang Republik Dominika, Republik Ceko lan Korea Selatan tanggal 27 Agustus, pusat krisis anti-virus coronaavirus negara kasebut diumumake ing sawijining pernyataan dina iki.

Rusia nerusake penerbangan menyang Republik Ceko, Republik Dominika lan Korea Selatan

"Sawise diskusi lan nimbang kahanan epidemiologis ing negara-negara tartamtu, keputusan kasebut dijupuk kanggo mbatesi penerbangan internasional biasa lan non-reguler (piagam) saka bandara Rusia menyang Republik Dominika, Korea Selatan lan Republik Ceko wiwit tanggal 27 Agustus 2021 , "Pratelan kasebut diwaca.

Kajaba iku, penerbangan internasional saka Bandara Internasional Surgut diwiwiti maneh tanggal 27 Agustus.

Miturut pusat krisis anti-virus corona Rusia, jumlah penerbangan reguler saka Rusia menyang Hongaria, Siprus, Kirgistan lan Tajikistan bakal ditambah wiwit tanggal 27 Agustus.

Nomer Moskow-Budapest penerbangan bakal ditambah saka papat nganti pitung minggu, dene siji penerbangan seminggu bakal diidini saka sawetara kutha liyane. Nomer penerbangan saka Moscow menyang Larnaca lan Paphos ing Siprus uga bakal tekan pitu, dene kutha-kutha liyane ing Rusia duwe patang penerbangan seminggu.

Pitung penerbangan seminggu bakal dioperasikake saka Moskow menyang Bishkek lan Dushanbe. Kajaba iku, sawetara kutha Rusia bakal diresiki supaya duwe penerbangan kaping seminggu menyang ibukutha Kyrgyz, ibukota Tajik, Khujand lan Kulob.

Plancongan udara karo Hongaria lan Siprus dibalekake ing wulan Juni sawise dipotong amarga pandemi. Penerbangan ing antarane Rusia lan Tajikistan diwiwiti maneh ing wulan April lan Kyrgyzstan ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar