24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Jamaika nampi tamu kaping 1 yuta wiwit pandemi COVID-19

Daynel Williams (kiwa), karo bayi sing dikepengini, nuwuhake semangat minangka Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett (3 Kanan) ngandhani manawa dheweke minangka pengunjung sing nomer siji yuta jamaica wiwit wiwitan Pandemi COVID-19. Uga, nuduhake wektu iki, sajrone resepsi sambutan ing Bandara Internasional Sangster kanggo dadi tonggak sejarah wingi (15 Agustus), yaiku (LR) Chief Executive Officer MBJ Bandara, Shane Munroe; Direktur Sales Regional, Blue Diamond Resorts International, Kerry-Ann Quallo Casserly lan Presiden Asosiasi Turis Hotel lan Turis Jamaika, Clifton Reader.

Kaget banget kanggo salah sawijine penumpang JetBlue lan kulawargane amarga industri pariwisata Jamaika minangka tonggak penting kanggo nampani sejuta pengunjung singgah sajrone 13 wulan, ing tengah pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penumpang nomer sejuta sing teka ing Jamaika ing tengah-tengah COVID-19 diwenehi hadiah nalika teka.
  2. Antarane hadiah sambutan yaiku voucher, sah sajrone setaun, supaya kabeh kulawarga plancongan kalebu 4 dina 3 wengi ing Royalton.
  3. Ing kuartal pungkasan, pariwisata ing Jamaika wis nambah 5,000% tekane.

Daynel Williams, diiringi papat anggota kulawarga, nuduhake rasa seneng nalika dheweke dieterake metu saka garis sing teka ing JetBlue saka New York wingi (15 Agustus), kanggo ditemoni tim pejabat, sing dipimpin Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett. Dheweke diparingi hadiah lan sugeng banget amarga wis dadi tamu kaping yuta wiwit saiki Jamaika dibukak maneh watese kanggo lelungan udara internasional tanggal 15 Juni 2020. Kabeh wates ditutup ing wulan Maret 2020, ngilangi kabeh wong sing teka amarga pandemi virus corona, COVID-19, wiwit menehi korban.

Ngrangkul bayi ing bayi nalika bayi nyekel klambine, Bu Williams meh ora bisa ngomong nanging bisa ngulang "Ya Allah!" nalika nyoba nahan kasenengane nalika Menteri Bartlett ngandhani manawa minangka pengunjung singgah nomer sejuta, dheweke saiki dadi pusat perhatian internasional, ngadhepi sawetara perwakilan media sing pengin nyoba nembak dheweke lan kulawargane.

Ibune, Jennifer Williams, wong Jamaika saka Oracabessa, St Mary, seneng banget amarga dheweke nangis. "Aku wis plancongan bolak-balik menyang Jamaika luwih saka 30 taun saiki lan iki durung nate kedadeyan; Aku seneng banget, rasane kepengin nangis. ” Dheweke ngidini sawetara tangis kabungahan bisa mili nalika nambah, "Aku seneng banget, aku seneng banget. Aku ora bisa ngandhani apa sing dak rasakake. ”

Antarane hadiah sambutan yaiku voucher, sah suwene setaun, supaya kabeh kulawarga plancongan klebu kabeh 4 dina 3 wengi ing Royalton, sing disampekake dening Direktur Sales Regional kanggo Blue Diamond Resorts International, Kerry-Ann Quallo Casserly.

Menteri Pariwisata Jamaika ing Dina Samodra Dunia

Ngomong pentinge acara kasebut, Menteri Bartlett ujar: "Iki minangka tonggak sejarah sejarah pariwisata, sadurunge, sajrone setaun sewulan kita nate ana siji yuta pengunjung sing teka ing negara kita." Sadurunge COVID-19, butuh wektu suwene 20 taun ing Jamaika kanggo nyathet sejatine yuta kedatangan sajrone setaun. Nanging, nganti taun 2019, sadurunge pandemi kena, tekan persinggahan lan pelayaran gabungan, ngluwihi 4 yuta.

Wiwit dibukak maneh wates ing tanggal 15 Juni, taun kepungkur, pariwisata entuk $ 1.5 milyar lan mung luwih saka 50,000 saka 130,000 pekerja sing dipecat, saiki bali kerja. Bandara Internasional Sangster mung nyumbang kanggo 5,000 saka 7,000 lapangan kerja sing dibalekake.

Pak Bartlett ujar ing kuartal pungkasan, "pariwisata tambah nganti 5,000 persen rawuh" lan penghasilan uga tambah akeh, "mula kita ora mangu-mangu babagan pengaruh pariwisata ing Jamaikaprogram pemulihan ekonomi. ”

Antarane pesta sambutan karo Minster Bartlett lan Ibu Casserly, yaiku Direktur Pariwisata, Donovan White; Presiden Asosiasi Hotel lan Pariwisata Jamaika, Clifton Reader; Chief Executive Officer (CEO) MBJ Bandara, Shane Munroe lan Presiden lan CEO Otoritas Bandara Jamaika, Audley Deidrick.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar