24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

South Africa Airways ngumumake Eksekutif Sementara anyar

South Africa Airways ngumumake Eksekutif Sementara anyar
Simon Newton-Smith milih SAA Interim Executive anyar: Komersial
ditulis dening Harry Johnson

Simon Newton-Smith sadurunge nyekel posisi kepemimpinan utama karo Virgin Atlantic Airways lan karo Qatar Airways.

Print Friendly, PDF & Email
  • Simon Newton-Smith milih SAA Interim Executive anyar: Komersial.
  • Simon Newton-Smith gabung karo tim eksekutif SAA ing Johannesburg.
  • Simon Newton-Smith minangka profesional penerbangan sing berpengalaman kanthi rekam jejak global.

South Africa Airways (SAA) seneng ngumumake janjian saka veteran industri maskapai, Mr. Simon Newton-Smith, ing posisi SAA Interim Executive: Komersial.

South Africa Airways ngumumake Eksekutif Sementara anyar

Simon gabung karo tim kepemimpinan eksekutif South Africa Airways 'ing Johannesburg, Afrika Selatan kanthi latar mburi maskapai internasional sing sadurunge gabung karo SAA ing taun 2000 lan dadi Wakil Presiden, Sales ing Amerika Utara, ing pimpinan pimpinan sales, dhukungan perdagangan, klompok lan rega. departemen. Dheweke uga nyekel posisi kepemimpinan utama karo Virgin Atlantic Airways minangka Wakil Presiden, Sales ing Amerika Utara lan Country Manager ing Afrika Selatan, lan karo Qatar Airways ing Doha minangka Wakil Presiden Senior, Strategi Komersial.

Kenya Airways'CEO sementara, Thomas Kgokolo, nggambarake Simon minangka profesional penerbangan trampil kanthi rekam jejak global kanggo ngasilake bathi kanthi bathi lan nambah nilai pelanggan ing sektor kompetitif, rumit lan berkembang kanthi cepet. Simon uga nambah kekuwatan tim eksekutif sing beda lan duwe pengalaman - kabeh saiki wis siyap lan siyap ngupayakake SAA. Dheweke nggawa pengalaman sing bakal dadi mupangate SAA lan para pelanggan lan mitra dagang ing saindenging jagad.

"Aku seneng gabung karo SAA nalika miwiti bab anyar ing sejarah penerbangan Afrika Selatan. Iki minangka operator kanthi silsilah sing sugih lan iri ing saindenging jagad lan aku lan tim eksekutif bakal kerja keras ing gaweyan kanggo nampani penumpang bali, nambah penghasilan lan ngasilake bathi ”, ujare Pak Newton-Smith.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar