24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Caribbean Warta Breaking Curacao Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Sandal Resorts: Dasawarsa ngadhepi Karibia

Yayasan Sandal ngewangi Karibia

Taun iki dadi ulang taun 10 taun Yayasan Sandal, lengen dermawan Sandal lan Pantai Resor. Sajrone dasawarsa kepungkur, Sandal ora bisa leren menehi pengaruh positif marang urip luwih saka 840,000 wong ing saindenging Karibia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sandals Resorts International njupuk luwih akeh perkara sing kudu ditindakake ing pulau-pulau sing beroperasi.
  2. Ora mung nglumpukake lan mbuwang dhuwit amarga Sandal uga nggunakake semangat, tenaga, katrampilan, lan kekuwatan merek.
  3. Yayasan Sandals ngatasi masalah sing fokus ing telung judul sing jembar - pendhidhikan, komunitas, lan lingkungan.

Sandals Resorts tekad investasi sing nggawe pengaruh positif lan sustainable ing pulau sing diarani omah. Liwat Yayasan Sandal, Sandals Resorts International ngaktifake luwih akeh perkara sing kudu ditindakake ing pulau-pulau sing makarya kanthi nggawe Karibia sing paling apik. Ora mung nglumpukake lan mbuwang dhuwit. Sandal uga nggunakake semangat, energi, katrampilan, lan kekuwatan merek kanggo ngrampungake masalah sing fokus ing telung judhul sing amba - pendhidhikan, komunitas, lan lingkungan.

PENDIDIKAN

The Yayasan Sandal nyedhiyakake anak lan wong diwasa kanthi alat penting kayata beasiswa, pasokan, teknologi, program literasi, bimbingan, lan pelatihan guru, kanggo mbantu supaya bisa nggayuh potensial. Nganti saiki, 59,036 pon pasokan wis diwenehake karo 578 sekolah sing kena pengaruh positif, kalebu 2,506 komputer sing disumbang; 274,517 buku nyumbang; 169,079 siswa kena pengaruh; 2,455 guru dilatih; lan 180 beasiswa dianugerahi.

KOMUNITAS

Ing Sandals Foundation, inisiatif digawe lan didhukung sing melu lan menehi inspirasi marang wong liwat latihan katrampilan lan ngrampungake masalah sosial sing kompleks kanggo nguatake komunitas. Ana 384,626 anggota komunitas sing kena pengaruh kanthi konstruksif kalebu 248,714 wong liwat inisiatif kesehatan; 243,127 Wangun Gedhe! Pasien Dental + iCARE, dolanan dolanan 102,150; 4,218 kucing lan segawon nyembur lan diputer; lan 397 bayi pra-jangka sing entuk kesempatan gelut kanthi bantuan Yayasan umume 24,215 sukarelawan komunitas.

ENVIRONMENT

Minangka Sandal, dheweke janji bakal nambah kesadaran lingkungan, ngembangake praktik konservasi sing efektif, lan mulang generasi mbesuk babagan carane ngurus komunitas lan njaga lingkungane. Amarga Sandal, kesadaran lingkungan tekan 43,871 kanthi tanduran 12,565; 83,304 penyu kanthi aman ditetas; 6,000 fragmen koral sing ditandur; Sampah 37,092 kilogram dikumpulake; lan 6 papan suci laut sing nampa dhukungan saka Yayasan Sandal.

Kabeh sumbangan, apa dhuwit, layanan, utawa in-kind, 100% langsung ndhukung program lan inisiatif Yayasan Sandal sing menehi prabédan kanggo masarakat lan papan ing Karibia.

Yayasan Sandals ngupayakake mbiyantu janjine kanggo masarakat Karibia kanggo nambah urip masarakat lan ngreksa lingkungan alam liwat investasi ing proyek berkelanjutan ing pendhidhikan, lingkungan, lan komunitas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar