24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Alaska Airlines nggawa 12 jet Boeing 737-9 anyar

Alaska Airlines nggawa 12 jet Boeing 737-9 anyar
Alaska Airlines nggawa 12 jet Boeing 737-9 anyar
ditulis dening Harry Johnson

Pilihan sing digunakake kanggo pangiriman ing taun 2023 lan 2024 luwih bisa nambah prospek finansial lan keberlanjutan Alaska Airlines.

Print Friendly, PDF & Email
  • Alaska Airlines nyepetake pangembangan armada.
  • Alaska Airlines ngleksanakake opsi awal ing 12 pesawat Boeing 737-9.
  • Pesawat pilihan saiki dadi komitmen sing kuat kanggo taun 2023 lan 2024.

Alaska Airlines ngumumake dina iki yen nyepetake pangembangan armada kanthi nggunakake opsi awal ing 12 pesawat Boeing 737-9. Pesawat pilihan saiki dadi komitmen sing kuat kanggo taun 2023 lan 2024. Komitmen tambahan iki ndadekake total pesanan 737-9 perusahaan Alaska dadi 93 pesawat, lima sing saiki lagi dilayani.

Alaska Airlines nggawa 12 jet Boeing 737-9 anyar

Alaska Airlines ngumumake perjanjian sing direstrukturisasi karo Boeing ing Desember 2020 kanggo entuk 68 Pesawat Boeing 737-9 antarane 2021 nganti 2024, kanthi pilihan kanggo 52 pangiriman liyane antara 2023 lan 2026. Ing taun iki, maskapai kasebut nggunakake 25 opsi, kalebu 13 pesawat ing wulan Mei. Minangka bagean saka transaksi iki, Alaska bakal nambah 25 pilihan kanggo ngisi maneh sing wis ditindakake.

"Kita seneng banget kanggo akselerasi pertumbuhan Alaska, dibangun ing pondasi finansial sing kuwat supaya kita bisa ngalami pandemi," ujare Nat Pieper, wakil presiden senior armada, keuangan lan aliansi ing Alaska Airlines. "Pesawat iki minangka investasi jangka panjang sing wicaksana ing bisnis sing bisa kita lakoni kanthi tetep njaga neraca sing kuwat."

Pangiriman2021202220232024Gunggung
Pesenan Firma Asli1231131268
Bisa Pilihan Olahraga--9413
Latihan Pilihan Agustus--10212
Gunggung1231321893

"Boeing tetep dadi mitra hebat kanggo Alaska. Kita wiwit mabur kaping 737-9 kaping pisanan ing musim semi kepungkur, lan kita seneng banget karo kinerja operasional, finansial lan lingkungan pesawat, ”ujare Pieper. "Pesawat kasebut ngluwihi ekspektasi kita - wiwit sepi mesin kasebut mlaku nganti luwih akeh - lan para tamu seneng banget."

737-9s Alaska dikonfigurasi kanggo nggawa 178 tamu kanthi 16 kursi Kelas Pertama lan 24 kursi Kelas Premium, sing nyedhiyakake ruang kelas paling premium kanggo maskapai AS liyane. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar