24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Afghanistan Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Taliban mungkasi kabeh penerbangan saka Bandara Internasional Kabul

Taliban mungkasi kabeh penerbangan saka Bandara Internasional Kabul
Pejuang Taliban njaga jaga ing ngarep Bandara Internasional Hamid Karzai, ing Kabul, Afghanistan,
ditulis dening Harry Johnson

Unit Taliban wis cedhak karo bandara lan ngetokake sawetara peringatan kanggo nyebarake wong-wong sing wis akeh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Taliban mbatalake kabeh mangkat saka bandara Kabul.
  • Bandara Internasional Kabul mangkat "ditanggepi sementara".
  • Kabeh penerbangan dianjurake supaya ora mabur liwat Afghanistan.

Wakil Taliban ngumumake dina iki yen kabeh penerbangan saka Bandara Internasional Kabul "ditanggepi sementara" nganti luwih dingerteni.

Taliban mungkasi kabeh penerbangan saka Bandara Internasional Kabul

Miturut laporan lokal, unit Taliban wis cedhak karo bandara lan nembak sawetara peringatan kanggo nyebarake wong-wong sing wis rame ing kana.

Sadurunge, kabeh penerbangan komersial saka bandara Kabul dibatalake, nalika kabeh pesawat transit dianjurake supaya bisa mundur maneh lan ora mabur liwat Afghanistan. Dina Selasa, Sekretaris Luar Negeri Inggris Dominic Raab ujar manawa kahanan ing bandara kasebut wis tenang.

Tanggal 15 Agustus, ing Taliban pindhah menyang Kabul lan ngetrapake kontrol lengkap kutha ing sawetara jam. Presiden Afghanistan Ashraf Ghani mundur, kaya sing dikandhakake, kanggo ngindhari getih lan mlayu negara kasebut. Negara-negara Kulon ngungsi warga negara lan staf kedutaan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar