24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Rusia Breaking News Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pesawat prototipe nabrak ing Rusia sing mateni kabeh wong ing kapal kasebut

Pesawat prototipe nabrak ing Rusia sing mateni kabeh wong ing kapal kasebut
Pesawat prototipe nabrak ing Rusia sing mateni kabeh wong ing kapal kasebut
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat kasebut ora kejawab jalur pendaratan kanthi jarak 1.5 kilometer (0.9 mil) lan njeblug nalika tabrakan karo lemah.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat nabrak cedhak Moskow.
  • Pesawat transportasi militer Rusia sing anyar kabakar lan nabrak pesawat kaping pisanan.
  • Ora ana sing slamet ing kacilakan pesawat Moskow.

Pesawat transportasi Rusia sing anyar wis nabrak nalika penerbangan nyoba nalika nyoba nyoba mlebu ing pangkalan udara Kubinka sing ana ing sanjabane Moskow, lan mateni kabeh wong telu ing kapal kasebut.

Pesawat prototipe nabrak ing Rusia sing mateni kabeh wong ing kapal kasebut

Pesawat kasebut ora kejawab garis pendaratan udakara 1.5 kilometer (0.9 mil) lan mbledhos nalika tabrakan karo lemah.

Pesawat prototipe nabrak ing Rusia sing mateni kabeh wong ing kapal kasebut

Miturut data awal, kacilakan kasebut disebabake geni ing mesin sayap tengen pesawat kasebut.

Pangembang pesawat kasebut, United Aircraft Corporation, wis ngonfirmasi kecelakaan kasebut, ujar manawa sadurunge pesawat prototipe nabrak, mesin kanan pesawat kasebut murub, nyebabake Il-112V miring ing sisih tengen. Pesawat kasebut wiwit ilang kecepetan sadurunge tiba lan tiba ing lemah cedhak Basis udara Kubinka.

United Aircraft Corporation (UAC) nglaporake manawa pesawat kasebut dikepengake pilot kepala Perusahaan Pesawat Ilyushin, pilot uji coba kelas 1, Pahlawan Rusia Nikolai Kuimov, pilot tes kelas 1 Dmitry Komarov lan insinyur penerbangan kelas pertama Nikolai Khludeyev .

Rostec, perusahaan induk saka United Aircraft Corporation, ngumumake yen bakal nggawe komisi kanggo neliti kacilakan kasebut, amarga isih ana ing eksperimen.

Miturut sumber ing penegak ukum, jenazah kabeh telung kru pesawat Ilyushin Il-112V paling anyar ing Rusia wis pulih.

Sumber industri penerbangan ujar manawa kru saka lyushin Il-112V nyoba nylametake pesawat kasebut nganti wayahe pungkasan lan ngarahake pesawat kasebut adoh saka bangunan omah. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar