24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Caribbean Cruising Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Penumpang pesiar seneng dolan menyang Jamaika sawise ngenteni rong taun

HM GIFT - Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett (sisih tengen), nampa saka Kapten Isidoro Renda, versi miniatur Karnaval Sunrise, sing mlebu ing Ocho Rios dina Senen, 16 Agustus 2021 kanthi luwih saka 3,000 penumpang lan kru, menehi tandha wiwit maneh operasi pelayaran ing Jamaika, sawise mandheg 17 wulan amarga pandemi COVID-19.

"Pancen apik tenan, ngenteni rong taun iki," ngakoni Terry Davis nalika nggoleki lanskap Jamaika karo pasangane, Katy Peale sing nambah: "Pancen apik yen metu, lelungan, ndeleng papan sing apik maneh, bisa bebarengan karo kanca lan kulawarga; seneng-seneng. ”

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki minangka kapal pesiar pertama sing nelpon pelabuhan laut Jamaika lokal wiwit pandemi COVID-19 nyerang 17 wulan kepungkur.
  2. Pasangan kaping pisanan sing mudhun yaiku saka Miami, Florida, ngalami pelayaran kaping pisanan ing Jamaika.
  3. Apa sing diarepake? Minuman! "Kopi sing paling apik ing donya, Blue Mountain," lan "pukulan rum."

Pasangan kasebut ing plancongan pertama menyang Jamaika lan nikmati pemandangan sawise mudhun saka Karnaval Sunrise ing Berth 1 ing Pelabuhan Pelayaran Ocho Rios Cruise. Iki minangka kapal pesiar pertama sing nulungi pelabuhan lokal sajrone 17 wulan wiwit pandemi COVID-19. 

Karo dheweke dadi pasangan pertama sing mlaku ing tanah Jamaika minangka bagean saka pelayaran Karibia, diwiwiti ing Miami. Donna lan Anthony Pioli saka Miami ngerti banget apa sing paling dikepengini nalika tekan daratan ing Ocho Rios, sadurunge nate menyang Montego Bay. Sawise ngenteni suwene 17 wulan, Anthony ngarep-arep “kopi sing paling apik ing saindenging jagad, Blue Mountain” lan kanggo Donna, “Aku golek pukulan rum.” 

Kegembiraan kasebut dituduhake dening Kapten Sunrise Karnaval Isidoro Renda. "Aku, kabeh kru lan kabeh Karnaval Cruise Line, kita seneng banget miwiti maneh lan telpon kaping pisanan ing Jamaika, "Jarene karo nuduhake" hubungan sing dawa banget karo Jamaika lan Ocho Rios, mula kita seneng banget lan seneng bisa teka ing kene. "  

Ocho Rios kalebu salah sawijining pelabuhan utama Sunrise sawise 17 wulan "lan kita bakal asring mrene," ujare, ngetung jadwal dadi "paling ora kaping telu saben wulan." 

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett ana ing pelabuhan kanggo acara kasebut lan kanggo dheweke: "Bali maneh pelayaran saiki menehi tandha tahap kritis kaping loro kanggo mbukak maneh industri pariwisata lan bakal nulungi ngasilake proyek ing industri kasebut."  

Kanthi jadwal Karnaval udakara 16 panggilan sajrone telung wulan sabanjure lan MSC, Royal Caribbean, Disney lan jalur pelayaran liyane sing siyap-siyap kanggo resume kapal layar Laut Karibia: "Kita bakal plancongan bali ing jalur nganti Desember kanthi armada lengkap , ”Jarene Pak Bartlett. Dheweke wis ngramal udakara 300,000 pelayaran penumpang menyang Jamaika ing pungkasan taun, ing wektu kasebut, pelabuhan Montego Bay lan Falmouth uga bakal diaktifake maneh kanthi ngarep-arep bisa uga nelpon ing Port Royal lan Port Antonio. 

Ing babagan ngetrapake protokol COVID-19, Menteri Bartlett ujar manawa menehi katetepan saka lembaga kesehatan masyarakat lokal lan internasional: "Minangka proses sing dawa lan angel banget kanggo nggawe protokol, ngganti lan nggawe panyesuaian, nyoba nanggapi. variasi virus kasebut dhewe lan mutasi, banjur bisa ngrampungake sikap, prilaku lan pola pikir. " 

3,000 penumpang lan kru Karnaval Sunrise kudu nemokake langkah-langkah ketat babagan restart kapal pesiar, mbutuhake udakara 95% divaksinasi lan kabeh penumpang menehi bukti asil negatif saka tes COVID-19 sing ditindakake sajrone 72 jam lelayaran. . Ing kasus penumpang sing durung divaksinasi, kayata bocah, tes PCR diwajibake, lan kabeh penumpang uga disaring lan dites (antigen) nalika mudhun. 

Uga, port call wis ketemu protokol sing ditemtokake dening Menteri Kesehatan lan perusahaan pelayaran, kanthi Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo) uga ngawasi tundhuk karo aturan kasebut. 

Jamaika dinilai paling dhuwur amarga wis bisa urip kaya sing dikarepake. "Aku pengin nggunakake kesempatan iki kanggo matur nuwun marang Menteri Pariwisata Otoritas Pelabuhan Jamaika, lan sing paling jelas Menteri Kesehatan; kabeh tim kesehatan sampeyan wis nindakake proses supaya kapal kasebut dina iki ora bisa diarepake, "ujare Marie McKenzie, Wakil Presiden Karnaval Global Karnaval lan Hubungan Pamrentahan Karibia. Ms. McKenzie, sing wong Jamaika, duwe tanggung jawab kanggo 27 negara ing wilayah kasebut, lan wis kerja bareng pejabat lokal babagan proses restart kanggo karnaval.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar