24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Rencana lelungan: Endi Gen Z, Millenium lan Gen X bentrokan lan ing endi sejajar?

Rencana lelungan: Endi Gen Z, Millenium lan Gen X bentrokan lan ing endi sejajar?
Rencana lelungan: Endi Gen Z, Millenium lan Gen X bentrokan lan ing endi sejajar?
ditulis dening Harry Johnson

Sinau lelungan mbukak bentrokan lan jajaran antarane Gen Z, Millennial lan Gen X.

Print Friendly, PDF & Email
  • Gen Z minangka generasi paling petualang kanthi luwih saka setengah (51%) sing ngrencanakake lelungan internasional lan 37% domestik.
  • Gen X luwih ragu-ragu kanthi 33% ora lelungan menyang kutha liya luwih saka setaun.
  • Keamanan tetep dadi perhatian ing kabeh generasi, kanthi luwih saka setengah responden saka saben generasi ujar manawa minangka keprigelan utama babagan rencana plancongan.

Panaliten anyar ngandhakake yen lelungan Amerika dadi perhatian utama saben wong, sanajan generasi beda-beda sajrone pendekatan rencana lelungan.

Ana unsur perjalanan lan ngrancang Gen Z, Millennial, lan Gen X sing disarujuki - masalah keamanan, gangguan anggaran, lan kepinginan kanggo petualangan sing luwih gedhe.

Rencana lelungan: Endi Gen Z, Millenium lan Gen X bentrokan lan ing endi sejajar?

Nanging, ana divisi ing antarane klompok kasebut - sepira sing dikarepake, frekuensi lelungan, anggaran, lan apa sing dikarepake kanggo mbuwang dhuwit kanggo plancongan.

Minangka wong Amerika sing Maju kanggo Plancong, Milenium lan Gen X Tetep Cedhak ing Omah Nalika Gen Z Katon Internasional

Wong Amerika wis ana ing karantina ngenteni larangan perjalanan dina luwih gampang lan bisa miwiti ngrancang plancongan maneh.

  • Mayoritas responden ing sawetara generasi (70%) wis miwiti ngrencanakake preinan, nanging ing endi masarakat umume beda-beda.
  • Gen Z minangka generasi paling petualang kanthi luwih saka setengah (51%) sing ngrencanakake lelungan internasional lan 37% domestik.
  • Kutha internasional sing paling apik kanggo para plancong AS kalebu San Juan, Dubai, Cyclades lan Paris.
  • Pelancong Gen Z bisa entuk paling akeh tujuan sing disenengi ing jaban rangkah kanthi pengalaman sing ora bisa dilalekake kayata prau teluk bioluminescent lan tur banyu panas ing San Juan, safari gurun ing Dubai, Pulo vulkanik layaran ing Siklon lan kelas roti macarons Prancis ing Paris.
  • Saklawasé setengah Millenium (48%) lan luwih saka separo Gen Xers (61%) ngrencanakake tetep domestik. 35% Milenial lan 20% Gen Xer kepengin mlebu internasional.
  • Gen Z lan Millennial wis njupuk keuntungan saka larangan lelungan - 37% Gen Zers lan 34% Millenial sing lelungan menyang kutha liya ing wulan pungkasan. Saliyane, Gen X luwih ragu-ragu karo 33% ora lelungan menyang kutha liyane luwih saka setaun. 
  • Kabeh generasi kepengin banget lelungan menyang pantai - dadi sing nomer siji, ing ndhuwur gunung, kutha lan desa. Pantai Miami lan San Diego sing dikepengini bisa uga nemokake lokasi kasebut ing papat kutha AS kanggo Gen Z, Millennial lan Gen X.
  • Saliyane pantai, Gen Z lan Millennial uga seneng njelajah kutha-kutha anyar - papan sing direncanakake dikunjungi ing AS kalebu New York City, Miami, Los Angeles lan San Diego.
  • Gen X kepengin ngrencanakake kunjungan menyang New York City, Miami, San Diego lan Washington, DC
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar