24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Breaking News Internasional Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Seychelles dadi digital ing panggung media Italia kanthi kampanye target

Kantor perwakilan Pariwisata Seychelles ing Italia bebarengan karo mitra pemasaran Qatar Airways ngluncurake kampanye konsumen kanthi rong segmen sing penting banget kanggo tujuan kasebut - bulan madu lan ekowisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles dadi sorotan portal perkawinan Italia Matrimonio.com.
  2. Warta kasebut nduweni 700,000+ vendor, 20 yuta pangguna unik lan 7 yuta ulasan.
  3. Iki uga dadi pimpinan saluran media sosial kanthi luwih saka 8,100,000 penggemar ing Facebook, luwih saka 3,950,000 pengikut ing Instagram lan 2,000,000 pengikut ing Pinterest lan kaping pisanan ing asil Search Engine Marketing lan Search Engine Optimization.

Target pasangan sing bebrayan ing musim kawinan sabanjure, sawise larangan nglarang upacara perkawinan Juni 2021 pungkasan dening Pamrentah Italia, Seychelles minangka sorotan utama portal panganten Italia Matrimonio.com.

Logo Seychelles 2021

Pemimpin global babagan rencana pernikahan online kanthi 96% bagean saka perkawinan 195,000 sing dianakake saben taun ing Italia lan aktif ing 12 pasar ing saindenging jagad, portal pernikahan iki minangka referensi sing paling penting kanggo pasangan sing ngatur pesta pernikahan lan nampilake kabeh pencarian sing gegandhengan karo manten, kayata minangka gaun, papan, kembang lan tujuan bulan madu. Misi kasebut kalebu mbantu para pasangan tunangan ngrencanakake pesta pernikahane kanthi nyambungake karo supplier paling dhuwur ing wilayah kasebut.

Warta kasebut nduweni 700,000+ vendor, 20 yuta pangguna unik lan 7 yuta ulasan. Iki uga dadi pimpinan saluran media sosial kanthi luwih saka 8,100,000 penggemar ing Facebook, luwih saka 3,950,000 pengikut ing Instagram lan 2,000,000 pengikut ing Pinterest lan kaping pisanan ing asil Search Engine Marketing lan Search Engine Optimization.

Proyek kasebut, ing co-marketing karo Qatar Airways, kalebu loro kampanye aksi push, liwat desktop lan tampilan seluler, iklan sosial lan prospek media sosial, kanggo menehi inspirasi marang pasangan supaya ngrencanakake Bulan madu Seychelles karo paket preinan. Wiwit wulan Juni 2021, kampanye kasebut diperkaya dening kampanye prospek lan retargeting tahap kapindho, lan buletin eksklusif kanggo kabeh basis data 190,000 calon panganten calon calon wanita.

Pariwisata Seychelles kampanye kasebut yakin bakal menehi inspirasi babagan segmen bulan madu, sing wis ora aktif amarga pandemi COVID-19 wiwit taun kepungkur, Seychelles minangka plancongan sing sampurna kanggo pasangan sing golek keamanan, karukunan lan swarga tropis sing durung kena.

Kajaba iku, Pariwisata Seychelles nggunakake segmen ceruk penting liyane sing tuwuh kanthi cepet - ekowisata.

Tujuane yaiku kanggo menehi inspirasi marang para lelungan anyar, sing sensitif marang masalah keberlangsungan lan nggoleki tujuan sing murni lan asli kayata Seychelles, kanthi keajaiban alam lan perhatian kanggo konservasi, Seychelles bakal ditampilake ing pirang-pirang wulan kepungkur ing alam Italia sing misuwur majalah La Rivista della Natura lan saluran media online lan sosial.

Natura, terbitan triwulanan, gumunggung udakara 20,000 pamiarsa, uga anané online kuwat kanthi situs web resmi lan saluran media sosial wis dadi pimpinan topik alam lan lingkungan wiwit taun 1999. Dikenal kanthi gambar bermutu lan konten sing menarik, diterbitake sawetara artikel ing saben edhisi triwulan ditandatangani dening para ahli utama babagan masalah alam lan lingkungan. Rivista della Natura uga disebar sajrone akeh acara lan pameran dagang. Saben edhisi nyaranake itineraries bertema alam lan lelungan menyang tujuan nasional lan internasional kanthi fokus khusus ing lelungan berkelanjutan, papan liar, kewan lan tanduran.

Saben edhisi nampilake sisipan "EKONOMI" - sing kalebu masalah kayata etika, pasar, lelungan berkelanjutan - khusus kanggo hubungan antara manungsa lan lingkungan, dene sawetara bagean fokus ing saran babagan prilaku saben dinten lan praktik sing apik kanggo para pamaca. ngreksa bumi saka polusi, nalika platform online ngirim buletin khusus lan konten eksklusif.

Kampanye konsumen kalebu artikel sing didedikake kanggo Seychelles, kaca pariwara, buletin sing disponsori lan spanduk khusus situs web sing dideleng dening sawetara 1,712,360 pangguna saben taun.

Ing taun 2019, Seychelles nampa 27,289 pengunjung saka Italia.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar