24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Amanat masker perjalanan AS bakal ditambah nganti pertengahan Januari 2022

Amanat masker perjalanan AS bakal ditambah nganti pertengahan Januari 2022
Amanat masker perjalanan AS bakal ditambah nganti pertengahan Januari 2022
ditulis dening Harry Johnson

Amanat topeng AS mbutuhake topeng pasuryan kanggo dipakai dening kabeh wong sing plancong ing pesawat, kapal, sepur, subway, bus, taksi lan enggo bareng lan ing hub transportasi kayata bandara, terminal bis utawa feri, stasiun sepur lan subway, lan pelabuhan laut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pamrentah AS kanggo nambah mandat topeng transportasi umum.
  • Pelancong AS kudu nganggo topeng ing pesawat, sepur, lan bis.
  • Mandat topeng transportasi TSA saiki kadaluarso tanggal 14 September 2021.

Miturut laporan paling anyar, pamrentah AS ngrencanakake bakal nambah mandat topeng transportasi umum kanggo para plancong ing pesawat, sepur, lan bis, uga ing bandara lan stasiun sepur nganti 18 Januari 2022.

Amanat masker perjalanan AS bakal ditambah nganti pertengahan Januari 2022

Prentah topeng transportasi TSA saiki wiwit tanggal 13 September 2021 lan mbutuhake panggunaan topeng rai ing meh kabeh bentuk transportasi umum.

Sampeyan mbutuhake topeng pasuryan kanggo dipakai dening kabeh wong sing lelungan ing pesawat, kapal, sepur, subway, bus, taksi lan saham, uga ing hub transportasi kayata bandara, terminal bis utawa feri, stasiun sepur lan subway, lan pelabuhan laut.

Kabeh maskapai penerbangan utama ing Amerika wis menehi informasi babagan ekstensi sing direncanakake kanthi telpon Administrasi Keamanan Transportasi (TSA) lan Pusat Pangendhalian lan Panyegahan Penyakit (CDC) dina iki, lan telpon kapisah karo serikat penerbangan direncanakake dina Rebo, ujar sumber industri.

Amanat topeng transportasi umum AS dadi sumber akeh masalah, utamane ing maskapai penerbangan, ing endi sawetara penumpang nolak nganggo topeng. Administrasi Penerbangan Federal ujar dina iki yen wis nampa laporan saka maskapai penerbangan 2,867 penumpang sing nolak ora nganggo topeng wiwit tanggal 1 Januari 2021.

CDC ing wulan Juni nggawe suntingan miturut aturane, ujar manawa ora mbutuhake wong lelungan maneh nganggo topeng ing hub transit njaba lan ing ruangan ruangan ing feri lan bus.

Miturut pejabat CDC, mandat topeng transit wis efektif kanggo ngatasi risiko COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • More people die from any of these: smoking, alcohol, abortion. Yet government does not want to ban, limit, prevent any of these but rather tap into these murder businesses via tax collection.