24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News wong Rilis pers Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Bartlett: Ketaatan sing ketat kanggo protokol COVID-19 dadi kunci supaya sukses lelayaran

Menteri Bartlett: Ketaatan sing ketat kanggo protokol COVID-19 dadi kunci supaya sukses lelayaran
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett
ditulis dening Harry Johnson

Menteri Pariwisata Edmund Bartlett ujar manawa njaga kesehatan lan safety warga Jamaika, uga para pengunjung, tetep dadi prioritas utama amarga pulau kasebut nampani sukses ing proses pelayaran.

Print Friendly, PDF & Email
  • Menteri Edmund Pariwisata Jamaika, Bartlett, njaluk protokol ketat COVID-19 kanggo ketat.
  • Amarga ana risiko sing dituduhake COVID-19, langkah-langkah ditindakake kanggo ngatur gerakan penumpang pelayaran.
  • Sistem pengiriman sing dikontrol diterapake dina Senin.

Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett ujar manawa njaga kesehatan lan safety warga Jamaika, uga para pengunjung, tetep dadi prioritas utama nalika pulau kasebut nampani sukses operasi plancongan wingi (16 Agustus).

HM GIFT - Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett (sisih tengen), nampa saka Kapten Isidoro Renda, versi miniatur Karnaval Sunrise, sing mlebu ing Ocho Rios dina Senen, 16 Agustus 2021 kanthi luwih saka 3,000 penumpang lan kru, menehi tandha wiwit maneh operasi pelayaran ing Jamaika, sawise mandheg 17 wulan amarga pandemi COVID-19.

Ngomong sawise kunjungan saka Sunrise Karnaval menyang Pelabuhan Pelayaran Ocho Rios Cruise, Menteri Pariwisata Jamaika Bartlett ujar manawa dheweke nyathet keprihatinan sing dituduhake ing media babagan gerakan diwatesi para pengunjung sing mudhun kapal. Nanging, Pak Bartlett negesake manawa "keputusan iki dijupuk sawise konsultasi karo macem-macem pemangku kepentingan lan sing paling penting, ditindakake kanggo njamin ketaatan sing ketat marang protokol COVID-19 sing ditindakake dening Kementerian Kesehatan lan Kesehatan, Pusat Kontrol Penyakit (CDC) AS lan mitra internasional liyane supaya bali menyang operasi pelayaran kanthi aman. ”  

Dheweke negesake amarga risiko sing ditindakake COVID-19, langkah-langkah ditindakake kanggo ngatur gerakan penumpang pelayaran, sing tegese ana pangowahan sing kudu ditindakake kanggo operasi rutin rutin, kanggo nyuda resiko. Dheweke ujar manawa pangowahan kasebut diwenehake marang para pemangku kepentingan pariwisata.

Kunjungan sing dijadwal kasedhiya kanggo penumpang menyang obyek wisata sing disertifikasi dening Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo) amarga tundhuk karo COVID-19 lan para pengunjung dijupuk menyang obyek wisata kasebut dening operator kreta kontrak lokal saka Ocho Rios.

"Sesuai karo pedoman Kementerian Kesehatan lan protokol internasional supaya bisa bali menyang operasi pelayaran kanthi aman, keputusan digawe mung kalebu obyek wisata sing wis disertifikasi supaya bisa didol Karnaval Cruise karo pangecualian manawa saben operator kreta kontrak kudu mandheg ing salah siji saka telung pasar kerajinan yaiku: Ocho Rios, Nanas lan Pasar Tua, "ujare Menteri Bartlett.

Dheweke ujar manawa amarga ukurane ing Pasar Kelapa Grove diidini melu pasar pelabuhan kanggo pamer produke ing plancongan Ocho Rios. Keputusan kanggo mandheg ing pasar kerajinan, sadurunge menyang obyek wisata sing wis disertifikasi, disetujoni dening Menteri Kesehatan lan Kesehatan, uga Pasukan Konstabilitas Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar