24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan AS: Ekstensi mandat topeng federal bisa dingerteni

Plancongan AS: Ekstensi mandat topeng federal bisa dingerteni
Plancongan AS: Ekstensi mandat topeng federal bisa dingerteni
ditulis dening Harry Johnson

Ngluwihi mandat topeng federal kanggo lelungan bisa dingerteni kanggo lingkungan kesehatan saiki lan dhukungan saka industri lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Amanat masker perjalanan AS nganti Januari 2022.
  • Pranyatan masalah Travel US babagan ekstensi mandhiri topeng TSA.
  • nyandhang topeng universal minangka perlindungan sing efektif supaya ora nyebar virus lan nambah kapercayan masarakat ing lelungan.

Asosiasi Plancongan AS Wakil Presiden Eksekutif Urusan Umum lan Kebijakan Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan Administrasi Keamanan Transportasi perpanjangan mandat topeng nganti Januari 2022:

"Ndhukung mandhiri topeng federal kanggo lelungan ndadekake lingkungan kesehatan saiki lan dhukungan saka industri lelungan.

Plancongan AS: Ekstensi mandat topeng federal bisa dingerteni

"Nyandhang topeng universal ing bandara lan pesawat, kreta lan transportasi umum liya minangka perlindungan efektif tumrap nyebarake virus lan nambah kapercayan masarakat ing plancongan - kalorone penting kanggo pemulihan ekonomi sing terus-terusan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar