24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Cote d'Ivoire Breaking News Warta Breaking Prancis Warta Breaking Gambia Kenya Breaking News News Breaking Mozambik Seychelles Breaking News Tanzania Breaking News

Dewan Pariwisata Afrika marang Air France, kita tresna sampeyan!

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air France mung menehi luwih saka tandha pangarep-arep kanggo Industri Plancongan lan Pariwisata Afrika.
Dewan Pariwisata Afrika seneng ngerti babagan ekspansi sing direncanakake maskapai nasional Prancis kanggo musim salju iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air France ngupayakake kanthi optimis kanggo nggedhekake jangkauan menyang Afrika nalika maskapai nasional Prancis ngenalake jadwal musim salju 2021/2022
  • AIr France bakal nggedhekake jaringan global menyang Zanzibar, Seychelles Maputo lan Banjul
  • Ketua Dewan Pariwisata Afrika ngucapake langkah kasebut

Air France, gaya minangka AIRFRANCE, minangka maskapai penerbangan Prancis sing markasé ing Tremblay-en-France. Minangka anak perusahaan Air France – KLM Group lan anggota pendiri aliansi maskapai global SkyTeam.

Kanthi lelungan COVID-19 lan pariwisata menyang Afrika tetep dadi tantangan. Nuduhake kapercayan, Air France nuduhake manawa ing Afrika bakal nggawe kapercayan ing industri lan muga-muga ana ing antarane calon pengunjung.

Paris-Banjul ing Air France

Air France bakal miwiti layanan menyang Banjul, Ibukutha Gambia ing Afrika Kulon.
Paris- Banjul bakal dioperasikake nganggo Airbus A330 kanthi 224 kursi. Iki kalebu 36 ruang kelas bisnis, 21 Ekonomi premium lan 167 kursi Ekonomi.

Gambia minangka negara cilik ing Afrika Kulon, winates karo Senegal, kanthi garis pantai Atlantik sing sempit. Dikenal kanthi macem-macem ekosistem ing sekitar kali Gambia tengah. Margasatwa sing akeh banget ing Taman Nasional Kiang West lan Reserve Wetland Bao Bolong kalebu kethèk, macan tutul, kuda nil, hyena, lan manuk langka. Ibu kutha, Banjul, lan Serrekunda cedhak nawakake akses menyang pantai. Layanan kasebut bakal diwiwiti tanggal 31 Oktober.

Paris- Maputo ing Air France

Uga diwiwiti tanggal 31 Oktober yaiku layanan anyar Air France menyang Maputo, Mozambik.

Rute anyar menyang Maputo iki bakal dioperasikake karo Boeing 777-300ER gedhe sing nawakake Kelas Pertama, Bisnis, Ekonomi Premium, lan Ekonomi.

Mozambik minangka negara Afrika sisih kidul sing garis pantai Samudra Hindia dawa ditemokake karo pantai populer kaya Tofo, uga taman laut lepas pantai. Ing Nusantara Quirimbas, jembaré karang karang sing udakara 250km, Pulo Ibo sing ditutup mangrove duwe reruntuhan jaman kolonial sing isih ana wiwit jaman pemerintahan Portugis. Nusantara Bazaruto sing luwih adoh ing sisih kidul duwe karang sing nglindhungi kehidupan laut langka kalebu dugong. 

Paris- Abidjan ing Air France

AF704 bakal operasi ing antara Paris Charles de Gaulle liwat Banjul nganti Abidjan ing Pantai Gading.

Pantai Gading bubar dadi tuan rumah Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube lan melu kursus ekspansi kanggo ngembangake pariwisata ing negara Afrika Kulon iki.

Côte d'Ivoire minangka negara Afrika Kulon kanthi resort pantai, alas udan, lan warisan kolonial Prancis. Abidjan, ing pesisir Atlantik, minangka pusat kutha utama ing negara kasebut. Landmark modern kalebu ziggurat kaya, beton La Pyramide lan Katedral St. Paulus, struktur swooping sing dipasang ing salib gedhe. Ing sisih lor distrik bisnis pusat, Taman Nasional Banco minangka kawasan hutan hujan kanthi jalur pendakian.

Paris- Zanzibar ing Air France

Wis tanggal 18 Oktober, Air France bakal nyambung Paris karo pulau liburan ing Tanzania, Zanzibar.

Layanan iki bakal dioperasikake kanthi mandheg ing Nairobi, Kenya kanthi Boeing 787-9

Pariwisata ing Zanzibar kalebu industri pariwisata lan pengaruhe ing pulau Unguja lan Pemba ing Zanzibar minangka wilayah semi-otonomi ing Republik Tanzania.

Paris - Seychelles ing Air France

Pariwisata Seychelles wis diumumake lan seneng banget nampani layanan A330-2200 saka Paris menyang swarga pariwisata Samudra Hindia nganggo basa Prancis lan Inggris iki. Layanan kasebut wiwitane diwiwiti ing taun 2019 lan diganggu amarga COVID-19.

Layanan iki bakal diwiwiti tanggal 23 Oktober.

Dewan Pariwisata Afrika Ketua Cuthbert Ncube marang eTurboNews, dheweke seneng banget babagan ekspansi jaringan Air France menyang Afrika. Ncube rumangsa iki minangka pembangunan sing positif banget sing wis ditunggu Pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar