24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Kegiatan nggawe kesepakatan wisata lan pariwisata mudhun meh 7% ing wulan Juli

Kegiatan nggawe kesepakatan wisata lan pariwisata mudhun meh 7% ing wulan Juli
Kegiatan nggawe kesepakatan wisata lan pariwisata mudhun meh 7% ing wulan Juli
ditulis dening Harry Johnson

Kegiatan transaksi tetep ing level sing padha ing pasar utama kayata AS, Inggris lan China, dene India lan Australia nyadari peningkatan kegiatan transaksi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Aktivitas transaksi ing sektor pariwisata lan pariwisata tetep tetep ora konsisten.
  • Juni nuduhake sawetara tandha pemulihan sawise penurunan sajrone sawetara wulan kepungkur.
  • Pambrontakan ing kegiatan kesepakatan ora bisa ditindakake kanthi suwe.

Total 69 penawaran (kalebu penggabungan & akuisisi [M&A], ekuitas pribadi, lan pembiayaan usaha) diumumake ing sektor wisata lan pariwisata global sajrone Juli 2021, yaiku penurunan 6.8% tinimbang 74 transaksi sing diumumake sajrone wulan sadurunge.

Kegiatan nggawe kesepakatan wisata lan pariwisata mudhun meh 7% ing wulan Juli

Aktivitas transaksi ing sektor pariwisata lan pariwisata tetep tetep ora konsisten. Nalika wulan Juni nuduhake sawetara tandha pemulihan sawise penurunan sajrone sawetara wulan kepungkur, rebound ing kegiatan kesepakatan ora bisa ditindakake kanthi suwe nalika Juli mbalik tren kasebut. Iki bisa uga amarga watesan perjalanan lan kahanan pasar sing ora apik kanggo sektor kasebut ing sawetara negara.

Pengumuman kesepakatan ekuitas pribadi lan M&A mudhun 58.3% lan 4.7% sajrone wulan Juli dibandhingake karo wulan sadurunge, dene jumlah transaksi pembiayaan usaha mlebu 21.1%.

Aktivitas transaksi tetep ing level sing padha ing pasar utama kayata USA, Inggris lan China, dene India lan Australia nyekseni peningkatan kegiatan kesepakatan. Kangge, Jerman, Spanyol lan Walanda ngalami penurunan aktivitas transaksi ing wulan Juli tinimbang wulan kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar