24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Selandia Anyar News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

3 kasus COVID-19 liyane sing dikonfirmasi ing Selandia Baru

3 kasus COVID-19 liyane sing dikonfirmasi ing Selandia Baru
3 kasus COVID-19 liyane sing dikonfirmasi ing Selandia Baru
ditulis dening Harry Johnson

Perdana Menteri Jacinda Ardern ujar manawa asil urutan genom negesake manawa varian Delta sing ana gandhengane karo urutan genom kasus wabah New South Wales Australia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kasus komunitas NZ COVID-19 nganti 10.
  • Mundhak ing pirang-pirang kasus komunitas nyebabake kunci negara kaping pindho.
  • Perawat Auckland sing divaksinasi lengkap yaiku salah sawijining wong sing positif nandhang COVID-19.

Jumlah total kasus komunitas coronaavirus Selandia Baru dadi 10 dina Rebo, sawise telung kasus Delta liyane saka COVID-19 dikonfirmasi dina iki. Kasus anyar kalebu perawat sing divaksinasi saka rumah sakit Auckland.

Sangang kasus kasebut ana gandhengane karo kasus komunitas liyane sing nyebabake negara nomer loro ing negara kasebut kunci ndhuwur wiwit dina selasa tengah wengi. Kasus sing isih ana digandhengake karo tapel wates kasebut, miturut Menteri Kesehatan.

3 kasus COVID-19 liyane sing dikonfirmasi ing Selandia Baru

Telung kasus anyar, sing kabeh ana Langkawi, yaiku wong lanang umur 20-an sing dadi mitra saka kasus sing dingerteni, wanita ing umur 60-an sing duwe hubungan karo tapel wates, lan wanita ing umur 20-an sing duwe hubungan karo kasus liyane sing dilaporake dina Rebo.

Lokasi kapentingan tambahan sing diidentifikasi wis ditambahake ing situs web kementerian kesehatan, kalebu kasino, Avondale College, sawetara supermarket, bar, lan kafe ing Auckland, sing bakal dianyari kanthi progresif amarga lokasi minat sing luwih akeh diidentifikasi.

Ing kunci Alert Level 4, bisnis lan sekolah ditutup kajaba sing penting kayata supermarket lan stasiun layanan.

Perdana Menteri Jacinda Ardern ujar manawa asil urutan genom negesake manawa varian Delta sing ana gandhengane karo urutan genom kasus wabah New South Wales Australia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar