24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Breaking Malta News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Malta mbukak kanggo wong Amerika sing divaksinasi

Tampilan udara ing Tiga Kutha, Vittoriosa, Senglea lan Cospicua

Michelle Buttigieg, Perwakilan Amerika Utara kanggo Otoritas Pariwisata Malta, sing nekani Minggu Wisata Virtuoso, nggawa kabar apik marang Penasihat Perjalanan Virtuoso sing ditemokake. Malta, sawijining nusantara ing Mediterania, bubar ngumumake manawa mbukak kanggo warga Amerika sing divaksinasi sing bisa verifikasi informasi kesehatane liwat aplikasi digital sing diarani Verifly. Buttigieg nyathet manawa "Malta, saiki wis luwih akeh nawakake lelungan mewah kanthi akomodasi bintang lima anyar, negara kesehatan / spa sing anyar, restoran lan pengalaman Michelin Star."

Print Friendly, PDF & Email
  1. Malta menehi resep mewah kanggo mewah, nampilake macem-macem akomodasi mewah saka properti bintang lima, hotel butik mewah, nganti palazzos lan omah pertanian sing bersejarah.
  2. Pengunjung uga bisa ngrasakake pengalaman sing bisa diurasi saka tur sejarah sawise jam nganti tekan kapal pesiar.
  3. Malta gampang diakses liwat Gateway Eropa utama.

Michelle Buttigieg uga nyathet manawa ana minat lan rasa seneng banget ing antarane Penasihat Virtuoso supaya bisa nawakake pengalaman mewah ing para klien ing papan sing bisa nganggo basa Inggris, kurang rame tinimbang akeh obyek wisata bersejarah Eropa sing populer, lan kanthi macem-macem macem-macem kabeh wong "Malta menehi resep mewah kanggo mewah, nampilake macem-macem akomodasi mewah saka properti bintang lima, hotel butik mewah, nganti palazzos lan omah pertanian sing bersejarah," ujare Ibu Buttigieg. "Pengunjung uga bisa ngrasakake pengalaman sing bisa diurasi wiwit tur sawise jam jam situs bersejarah nganti nyithak kapal pesiar. Kabeh pengalaman mewah kasebut bisa ditemokake ing Malta luwih murah tinimbang biaya akomodasi sing padha lan tur eksklusif ing daratan Eropa. " Malta gampang diakses liwat Gateway Eropa utama. 

Valletta, Malta

Minggu Plancongan Virtuoso ing Las Vegas minangka acara komunitas travel global saben taun utama kanggo kabeh Anggota Virtuoso, Penasihat, lan Mitra Pilihan. Eksklusif kanggo jaringan Virtuoso, fitur janjian jaringan pribadi, kesempatan pangembangan profesional sing akeh, Komunitas Globetrotting, lan perayaan Virtuoso, jaringan lelungan mewah paling dhuwur ing donya.

Babagan Malta

The pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, dadi pusat konsentrasi warisan utuh sing paling apik, kalebu kapadhetan paling dhuwur saka Situs Warisan Dunia UNESCO ing negara-negara endi wae. Valletta, dibangun dening Ksatria St. John sing bangga, minangka salah sawijining pemandangan UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropa kanggo taun 2018. Patrimoni Malta ing watu kalebu arsitektur watu sing paling tuwa ing donya, nganti salah sawijining Kekaisaran Inggris sistem pertahanan sing paling hebat, lan kalebu campuran arsitektur domestik, agama lan militer sing sugih wiwit jaman kuno, abad pertengahan lan awal modern. Kanthi cuaca sing apik banget, pantai sing apik, urip wengi sing tuwuh lan 7,000 taun sejarah sing nyenengake, ana akeh sing bisa dideleng lan dideleng. www.visitmalta.com

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar