24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata USA Breaking News Maneka Warta

Kekuwatan komunitas katon liwat program pembelajaran IMEX Amerika

amerika imex
Amerika IMEX

Miturut Dalai Lama: "Tanpa komunitas manungsa, siji manungsa ora bisa urip." Pentinge komunitas resonate saindhenging program pembelajaran ing IMEX Amerika, 9-11 November, kanthi sesi sing nutupi kekuwatan crita, nilai bareng, lan sipate manungsa.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pendhidhikan gratis nyakup kekuwatan crita, nilai bebarengan lan sipat manungsa.
  2. Wartawan Sharad Kharé bakal ngirim lokakarya babagan crita lan kaprigelan ngrungokake crita sing kurang misuwur.
  3. Sharad bakal nuntun para peserta liwat latihan wawancara interaktif sing nyengkuyung wong liya kanggo mikir kepiye crita individu bisa nggawe warisane.

Kawicaksanan saka Dalai Lama misuwur karo jurnalis Sharad Kharé sing dadi tuan rumah lan nyathet dheweke, uga sawetara jeneng paling gedhe ing Hollywood, bisnis, lan budaya, minangka bagean saka peran minangka pendiri bareng Biografi Manusia. Sharad bakal ngirim lokakarya babagan crita lan skill ngrungokake crita sing kurang dikenal. Ing sesi kapindho, "Apa warisan sampeyan?," Sharad bakal nuntun para peserta liwat latihan wawancara interaktif sing nyengkuyung wong liya kanggo mikir kepiye crita individu bisa mbentuk warisane.

Sharad Kharé, Pendhiri Biografi Manungsa

Pirembagan gaya TED nyengkuyung alam manungsa

Biografi Manungsa minangka salah sawijining organisasi sing ngirim ceramah gaya TED kanthi cepet sajrone acara kasebut. Pirembagan kasebut fokus ing macem-macem aspek alam manungsa. Dear World minangka organisasi sing dienggo mbantu tim - wiwit bintang olahraga nganti profesional bisnis - kanthi cepet nggawe ikatan sing jero. Cara nyritakake crita kasebut didhukung dening ilmu pengetahuan lan tim nerangake manawa "panliten nuduhake manawa nemokake makna positif ing kedadeyan kepungkur ana gandhengane karo rasa dhiri lan kepuasan urip sing gedhe." Gabung karo dheweke yaiku TLC Lions sing didegake dening Gian Power sing ninggalake jagad perusahaan sawise tragedi kulawarga lan nggawe komunitas. Asil kasebut minangka klompok global sing luar biasa - "singa" - sing nuduhake crita, pertempuran lan kemenangan kanggo ndhukung lan menehi inspirasi marang wong liya. Gian nerangake: "Aku ing misi nggawe papan kerja luwih apik kanthi ngundang emosional, papan sing dipercaya karo wong-wong sing ana ing sekitar sampeyan, sing tim nganggep luwih kaya kulawarga nomer loro. Iku ora mung tumindak sing bener, nanging uga penting bisnis lan langsung ana hubungane karo produktivitas individu lan bisnis. ”

Inti sing kuat sing nggabungake komunitas yaiku nilai sing dituduhake - dudu demografi. Iku miturut David Allison, pangadeg Valuegraphics. Ahli ing prilaku konsumen, David minangka penasihat merek global lan pengacara utama kanggo mbuwang stereotipe demografi sing wis ketinggalan jaman. Ing sesi Headliner eksklusif kanggo pamiarso IMEX Amerika, dheweke bakal nyritakake asil panelitian dhasar sing njelajah kehadiran acara lan pasca-pandemi pertunangan. Iki diterusake karo serangkaian lokakarya sajrone telung dina acara kasebut, kalebu sing diarani "part-game show, part workshop" sing dirancang kanggo nyambungake titik-titik ing antarane nilai-nilai inti manungsa lan ide desain acara sing didhukung nilai-nilai inovatif.

Produsen acara global Melissa Park uga njupuk pendekatan anyar kanggo mikir maneh acara ing iklim bisnis sing owah. Ing seminar kasebut Ngrekonstruksi acara ing-wong kasebut dheweke bakal menehi saran babagan cara nggabungake energi lan kasenengan acara langsung kanthi pengalaman sing lancar lan aman, nuduhake pelajaran saka produsen musik.

Pendhidhikan tepat waktu dirancang kanggo kabeh gaya sinau

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, nerangake sebabe tema komunitas wis tepat wektu: “Saiki ana pangenalan babagan pentinge mbangun komunitas. Kanggo akeh industri, acara kasebut minangka kesempatan unik kanggo ketemu karo kolega lan mitra sing meh 2 taun durung nate ditemokake. Kita pengin menehi kesempatan marang para pamiarsa supaya bisa nyambung maneh lan nambah katrampilan, kanthi alat kanggo nggawe komunitas dhewe ing rapat lan acara dhewe. Mula, kita wis mbentuk program pembelajaran babagan njlentrehake macem-macem unsur apa tegese dibangun lan dadi bagean saka komunitas - lan sesi sinau dipimpin dening sawetara wong sing menehi inspirasi kanthi crita sing luar biasa. "

Program pembelajaran gratis ing IMEX Amerika diluncurake kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November lan terus nganggo serangkaian lokakarya, tabel topik panas lan seminar sajrone telung dina pertunjukan - kabeh dirancang kanggo ngatasi gaya pembelajaran sing beda.

IMEX Amerika diluncurake tanggal 9-11 November ing papan anyar - Mandalay Bay, Las Vegas - kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November kene.

Kanggo rincian luwih lengkap babagan pilihan akomodasi lan klik buku kene.

www.imexamerica.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar