24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Afghanistan Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Aeroflot mbatalake kabeh penerbangan Bangkok amarga ana bebaya ing ruang udara Afghanistan

Aeroflot mbatalake kabeh penerbangan Bangkok amarga ana bebaya ing ruang udara Afghanistan
Aeroflot mbatalake kabeh penerbangan Bangkok amarga ana bebaya ing ruang udara Afghanistan
ditulis dening Harry Johnson

Sampeyan ora bisa tuku tiket maneh saka Moskow menyang Bangkok ing wulan September utawa Oktober taun iki ing situs web Aeroflot.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pembawa bendera Rusia nundha layanan udhara Bangkok.
  • Aeroflot ngindhari ruang udara Afghanistan, sumbu penerbangan Thailand.
  • Thailand nyetujoni sertifikat vaksinasi Rusia kanggo mlebu turis.

Pembawa bendera Rusia Aeroflot mbatalake penerbangan menyang ibukutha Thailand, Bangkok, amarga ana bebaya ing ruang udara Republik Islam Afghanistan.

Sampeyan ora bisa tuku tiket maneh saka Moskow menyang Bangkok ing wulan September utawa Oktober taun iki ing Aeroflot situs web Reservasi penerbangan Bangkok mung mbukak nganti tanggal 21 Agustus 2021.

Ironis, pejabat Thailand ngumumake dina iki idin sing bakal diwenehake kanggo turis Rusia mlebu Thailand kanthi sertifikat vaksin COVID-19 karo vaksin Sputnik V buatan Rusia.

Sadurunge, para wisatawan tanpa sertifikasi vaksinasi COVID-19 dening salah sawijining vaksin Kulon sing diakoni global, kayata Moderna, Pfizer utawa AstraZenica, kudu ngalami karantina rong minggu wajib.

Saiki, langit liwat Afghanistan mbebayani banget amarga gerakan teroris Taliban, sing nyekel kekuwatan ing republik kasebut.

Dina Minggu, 15 Agustus, ibukutha Afghanistan, Kabul, ambruk ing serangan Taliban. Saiki ana ujar ing Bandara Internasional Hamid Karzai Kabul, amarga akeh warga lokal sing nyoba mabur metu saka negara kasebut, supaya bisa uwal saka aturan Taliban.

Penerbangan sing metu saka Kabul iku sporadis lan terus aktif lan mati amarga Taliban sacara 'nundha' kabeh penerbangan metu saka kutha kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar