24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Penerbangan nonstop San José menyang Chicago bali ing American Airlines

Penerbangan nonstop San José menyang Chicago bali ing American Airlines
Penerbangan nonstop San José menyang Chicago bali ing American Airlines
ditulis dening Harry Johnson

Layanan nonstop menyang Chicago-O'Hare saka Bandara Mineta San José bali menyang American Airlines.

Print Friendly, PDF & Email
  • American Airlines miwiti maneh layanan San Jose-Chicago.
  • American Airlines nggunakake pesawat Boeing 737-800 rute San Jose-Chicago.
  • Bandara San Jose tetep mbutuhake masker.

Pejabat ing Norman Y. Bandara Internasional Mineta San José (SJC) ngumumake manawa layanan nonstop saben dinane menyang Bandara Internasional O'Hare (ORD) diluncurake maneh ing American Airlines saiki. Layanan sing akeh antara Silicon Valley lan The Windy City dioperasikake kaping papat saben minggu, Selasa nganti Jumuah.

Penerbangan nonstop San José menyang Chicago bali ing American Airlines

Pesawat mangkat saka San José jam 1:07 PM PST numpak pesawat Boeing 737-800, tekan Chicago udakara 4.5 jam mengko jam 7:40 CST.

"Kepenak banget kanggo nampani layanan American Airlines menyang Chicago," ujare John Aitken, Direktur ing Bandara Internasional Mineta San José. "Sanajan iki minangka pratondo positif babagan pemulihan, kita ngrayakake kanthi pangerten manawa para turis kudu tetep rajin babagan kesehatan lan keamanan. Kita ngucapake selamat kanggo mitra ing Amerika kanggo langkah maju iki lan matur nuwun amarga investasi terus ing Silicon Valley. "

Nalika mbalekake layanan sing ora mandheg menyang kutha-kutha utama minangka pratandha positif babagan pamulihan lelungan, kanthi level COVID mundhak ing sawetara negara, Bandara kasebut tetep mbutuhake masker lan nyengkuyung para plancong supaya terus latihan jarak sosial.

Chicago-O'Hare bali menyang dhaptar layanan udara Amerika ing SJC sawise penundaan layanan maskapai kasebut ing taun 2020 amarga penurunan permintaan lelungan sing ana gandhengane karo COVID-19.

Bandara Internasional Mineta San José (SJC) minangka bandara Silicon Valley, perusahaan mandhiri sing diduweni lan dioperasikake Kutha San Jose. Bandara kasebut, saiki wis taun ke-71, nglayani meh 15.7 yuta penumpang ing taun 2019, kanthi layanan mandheg ing Amerika Utara lan menyang Eropa lan Asia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar