24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

18 taun dadi Duta Pelabuhan Canaveral anyar

LR - Komisioner Otoritas Pelabuhan Canaveral Robyn Hattaway lan Jessica Maxwell, Duta Besar Port Canaveral. Panguwasa Port Canaveral

Ing rapat Agustus Dewan Komisaris Otoritas Pelabuhan Canaveral, Komisaris Pelabuhan Robyn Hattaway ngumumake janjian saka lulusan Sekolah Tinggi Rockess, Jessica Maxwell dadi Duta Pelabuhan Canaveral kanggo dadi utusan Komisaris Hattaway ing komunitas pelabuhan. Jessica minangka jabatan duta besar Komisaris Hattaway sing kaping pisanan, lan ing umur 18 taun, minangka wong paling enom sing dadi delegasi kanggo Dewan Komisaris CPA.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Saben Komisioner Otoritas Pelabuhan Canaveral bisa milih nganti rong wong kanggo dadi wakil Komisioner ing komunitas pelabuhan.
  2. Duta Pelabuhan melu komunitas kanggo ningkatake pangerten babagan peran Port Canaveral ing wilayah kasebut.
  3. Dheweke uga nambah kesadaran lan pemahaman umum babagan rencana strategis Otoritas Pelabuhan Canaveral. 

"Minangka punggawa Port, kita kudu ngupayakake tenaga kerja mbesuk lan nyiapake generasi sabanjure kanggo pimpinan," ujare Komisioner Hattaway. “Jessica seneng banget sinau lan nuduhake visi karo generasi dheweke. Muga-muga sampeyan bakal gabung karo aku kanggo nampani peran anyar dadi Duta Pelabuhan. ”

Minangka Pelabuhan Duta, Jessica bakal nulungi Komisioner Hattaway karo program Duta Pelabuhan Junior Port kanggo nuduhake ilmu saka program HELM, kanthi tujuan kanggo nggedhekake sesambungan lan nambah kesadharan masarakat lan dhukungan kanggo kegiyatan utama Pelabuhan ing antarane para pemudha ing komunitas kasebut.

Minangka siswa ing Sekolah Tinggi Rockledge, Jessica melu sekolah kasebut Ngewangi Pimpinan Ajar ing Maritim (HELM) program. Dheweke uga dadi Panglima Batalyon kanggo ROTC Sekolah Menengah Tinggi. Pengendara kuda aktif, rencana pasca-lulusan Jessica kanggo mlebu ing Angkatan Laut AS gagal nalika kacilakan nunggang jaran nuduhake yen dheweke ngalami osteosarcoma, kanker balung sing nyebabake ngilangi siji lengen sadurunge taun entek.

Pelabuhan Canaveral, dununge ing Florida, minangka gerbang pelayaran lan rekreasi uga kargo lan logistik. Wis suwe dibédakaké minangka gapura kanggo perbatasan anyar ing lelungan antariksa. Port Canaveral dadi tuan rumah meh 5 yuta penumpang pesiar liwat terminal canggih lan 6 yuta ton kargo saben taun.

Pariwisata lan Recreation ing Port Canaveral

Ing Pelabuhan Canaveral, pengunjung bisa ngrasakake nyenengake peluncuran roket nalika srengenge surya ing pantai. Cove minangka area rekreasi tepi laut ing Port Canaveral kanthi restoran, ruang santai, toko, kapal charter, lan kapal kasino. Akeh restoran ing Cove duwe meja ruangan lan bar tiki, lokasi sing apik kanggo nonton kapal pesiar ngleyang utawa mung ngrasakake bayu ing daratan. Nalika srengenge surup, ana DJ, live band, nari, lan karaoke, oh lan camping.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar