24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

IATA Travel Pass ngakoni sertifikat COVID digital EU lan UK

IATA Travel Pass ngakoni Sertifikat COVID Digital EU lan UK
IATA Travel Pass ngakoni Sertifikat COVID Digital EU lan UK
ditulis dening Harry Johnson

Sertifikat Digital Digital COVID (DCC) EU lan UK NHS COVID Pass saiki bisa diunggah menyang IATA Travel Pass minangka bukti vaksinasi sing wis diverifikasi kanggo lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • IATA oks EU Digital COVID Certificate (DCC) lan UK NHS COVID Pass. 
  • Nangani sertifikat Eropa lan Inggris liwat IATA Travel Pass minangka langkah penting.
  • Harmonisasi standar vaksin digital penting kanggo nyengkuyung restart penerbangan sing aman lan bisa diukur

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake manawa Sertifikat Digital COVID UE (DCC) lan UK NHS COVID Pass saiki bisa diunggah menyang IATA Travel Pass minangka bukti vaksinasi kanggo lelungan. 

IATA Travel Pass ngakoni sertifikat COVID digital EU lan UK

Wisatawan sing nyekel DCC UE or UK NHS COVID Pass saiki bisa ngakses informasi lelungan COVID-19 sing akurat kanggo lelungan, nggawe versi elektronik paspor lan ngimpor sertifikat vaksinasi ing sak papan. Informasi iki bisa dituduhake karo maskapai penerbangan lan panguwasa kendali wates sing bisa njamin manawa sertifikat sing dituduhake kasebut asli lan duweke wong sing ngirim. 

“Sertifikat vaksinasi COVID-19 dadi sarat nyebar kanggo lelungan internasional. Nangani sertifikat Eropa lan Inggris liwat IATA Travel Pass minangka langkah penting, nyedhiyakake kenyamanan kanggo para plancong, keaslian kanggo pamrentah, lan efisiensi maskapai, "ujare Nick Careen, Wakil Presiden Senior Operasi Keamanan lan Keamanan IATA.  

Harmonisasi Standar Vaksin Digital 

Harmonisasi standar vaksin digital iku penting kanggo nyengkuyung pamindhahan penerbangan sing aman lan bisa diukur, ngindhari antrian bandara sing ora perlu lan njamin pengalaman penumpang sing lancar. IATA nyambut gawe sing ditindakake Komisi EU nalika nggawe, ing wektu rekaman, sistem DCC UE lan kanthi standarisasi sertifikat vaksin digital ing saindenging Eropa. 

Nggawe kesuksesan DCC UE, IATA ndhesek Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) supaya maneh gaweyane kanggo nggawe standar vaksin digital global.

"Ora ana standar global dadi luwih angel kanggo maskapai, panguwasa tapel wates, lan pamrentah kanggo ngenali lan verifikasi sertifikat vaksinasi digital para pelancong. Industri kasebut ngupayakake babagan ngrampungake solusi sing bisa ngenali lan verifikasi sertifikat saka masing-masing negara. Nanging iki minangka proses alon-alon sing ngrusak restu internasional. 

"Amarga luwih akeh negara sing ngluncurake program vaksinasi, akeh sing pengin nggunakake solusi teknis kanggo menehi sertifikasi vaksin kanggo warga nalika lelungan. Yen ora ana standar WHO, IATA ndhesek supaya luwih tliti ing EU DCC minangka solusi sing wis kabukten sing cocog karo pandhuan WHO lan bisa mbantu nyambungake jagad iki, "ujare Careen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Nalika akeh negara ing Asia lan Asia Tenggara ora duwe pilihan vaksin apa, nanging divaksinasi vaksin apa wae sing kasedhiya ing negara kasebut, negara kasebut ora adil kanggo negara-negara Kulon, kayata Csnada lan Uni Eropa ora ngakoni vaksin saka China, kayata 2 tembakan Sinovac minangka wisatawan sing divaksinasi kanthi lengkap. Banjur, akeh wong sing bisa lelungan.