24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Mblokir dana maskapai ngancam pemulihan industri

Dana maskapai sing diblokir ngancam pemulihan industri
Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA
ditulis dening Harry Johnson

Udakara $ 963 yuta dana maskapai sing dicekal kanggo mulihake ing meh 20 negara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pamrentah nyegah meh $ 1 milyar bathi maskapai saka repatriasi.
  •  Maskapai penerbangan ora bakal bisa menehi konektivitas sing dipercaya yen ora bisa ngandelake bathi lokal.
  • Penting banget kanggo kabeh pamrentah supaya prioritas manawa dana bisa dipulihake kanthi efisien.

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) nuntut pamrentah supaya tundhuk karo perjanjian internasional lan kewajiban prajanjen supaya maskapai bisa ngasilake bali udakara udakara $ 1 milyar dana pamblokiran saka adol tiket, ruang kargo, lan kegiatan liyane.

Mblokir dana maskapai ngancam pemulihan industri

"Pamrentah nyegah meh $ 1 milyar bathi maskapai supaya ora dibalekake. Iki nglanggar konvensi internasional lan bisa memperlambat pemulihan plancongan lan pariwisata ing pasar sing magepokan amarga industri penerbangan berjuang pulih saka krisis COVID-19. Maskapai penerbangan ora bakal bisa menehi konektivitas sing dipercaya yen ora bisa ngandelake bathi lokal kanggo ndhukung operasi. Mula penting banget kanggo kabeh pamrentah supaya prioritas manawa dana bisa dipulihake kanthi efisien. Saiki dudu wayah kanggo nyetak 'target dhewe' kanthi nggawe konektivitas udara penting ing risiko, ”jarene Willie Walsh, IATADirektur Jenderal. 

Udakara $ 963 yuta dana maskapai sing dicekal kanggo mulihake ing meh 20 negara. Papat negara: Bangladesh ($ 146.1 yuta), Lebanon ($ 175.5 yuta), Nigeria ($ 143.8 yuta), lan Zimbabwe ($ 142.7 yuta), luwih saka 60% saka total kasebut, sanajan ana kemajuan positif kanggo nyuda dana sing diblokir ing Bangladesh lan Zimbabwe telat. 

"Kita nyengkuyung pamrentah supaya bisa kerja sama karo industri kanggo ngrampungake masalah sing nyegah maskapai ngirim dana bali. Iki bakal ngidini penerbangan nyedhiyakake konektivitas sing dibutuhake kanggo nyengkuyung lapangan kerja lan energi ekonomi nalika pulih saka COVID-19, "ujare Walsh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar