24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria Israel Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

El Al ngluncurake maneh penerbangan Budapest menyang Tel Aviv

El Al ngluncurake maneh penerbangan Budapest menyang Tel Aviv
El Al ngluncurake maneh penerbangan Budapest menyang Tel Aviv
ditulis dening Harry Johnson

Mbukak maneh hubungane antarane Budapest lan Tel Aviv dina iki, El Al bakal mbukak layanan minggon kaping papat ing sektor 2,165km.

Print Friendly, PDF & Email
  • El Al bali menyang Bandara Budapest.
  • Pembawa bendera Israel nerusake layanan Tel Aviv saka Budapest.
  • Penerbangan Budapest-Tel Aviv bakal dioperasikake kaping papat saben minggu.

Resume jaringan rute Bandara Budapest diterusake kanthi bali saka mitra maskapai gerbang Hongaria, El Al Airlines.

El Al ngluncurake maneh penerbangan Budapest menyang Tel Aviv

Miwiti maneh link menyang Tel Aviv, maskapai bendera Israel bakal nambah operasi bandara kanthi signifikan menyang negara Timur Tengah.

Mbukak maneh hubungane antarane Budapest lan kutha ing pesisir Mediterania saiki, operator kasebut bakal ngoperasikake layanan mingguan kaping papat ing sektor 2,165km.

Balázs Bogáts, Kepala Pangembangan Maskapai, Bandara Budapest ujar: "Kita seneng banget bisa ndeleng El Al bali - Budapest minangka salah sawijining tujuan utama para wisatawan Israel, mula kita ngerti manawa layanan iki bakal dikarepake. Budapest duwe komunitas Yahudi sing akeh lan, sejatine, Sinagog Agung Budapest minangka papan pangibadah nomer loro paling gedhe ing saindenging jagad. Mula, kita yakin manawa layanan maneh El Al saka Tel Aviv bakal disenengi para turis uga para turis sing ngunjungi kanca lan sedulur. ” 

El Al Israel Airlines Ltd. minangka operator bendera Israel. Wiwit penerbangan perdana saka Jenewa menyang Tel Aviv ing wulan September 1948, maskapai kasebut berkembang dadi luwih saka 50 tujuan, ngoperasikake penerbangan domestik lan internasional sing dijadwalake lan penerbangan kargo ing Israel, lan menyang Eropa, Timur Tengah, Amerika, Afrika, lan Timur Jauh, saka markas utama ing Ben Bandara Gurion.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar