24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Caribbean Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika milih pasukan tugas kanggo ningkatake vaksinasi para turis

Menteri Pariwisata Jamaika ndhesek para pekerja sektor supaya divaksinasi.

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett wis milih pasukan tugas khusus kanggo ndamel proses vaksinasi para pekerja pariwisata pulau kasebut, minangka bagean saka upaya pamrentah kanggo entuk kakebalan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pasukan tugas kasebut kalebu perwakilan saka Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan, Kementerian Pamaréntah Daerah lan Pembangunan Pedesaan, lan Pasukan Pertahanan Jamaika, lan liya-liyane.
  2. Wong sing bakal ditarget yaiku buruh ing hotel, vila, omah tamu, atraksi, bandara, port pelayaran, pasar kerajinan, lan operator transportasi darat.    
  3. Menteri kasebut kanthi cepet nyathet manawa para petugas pariwisata ora bakal diwajibake divaksinasi.

Pasukan tugas anyar dipimpin karo Sekretaris Tetep Menteri Pariwisata, Jennifer Griffith lan Presiden Asosiasi Turis Hotel dan Turis (JHTA), Clifton Reader.

Anggota liyane kalebu Ketua Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Ian Dear; Ketua Dewan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Direktur Pariwisata, Donovan White; Presiden & CEO, Otoritas Pelabuhan Jamaika (PAJ), Profesor Gordon Shirley; Direktur Eksekutif Jamaica Vacations Ltd (JAMVAC), Joy Roberts; Pemimpin Direktur Eksekutif, TPDCo, Stephen Edwards; Direktur Eksekutif Petualangan Chukka Karibia lan Ketua tim manajemen koridor sing tangguh COVID-19, John Byles; Penasihat Senior lan Strategis ing Menteri Pariwisata Jamaika, Delano Pengintai; lan General Manager Deja Resorts, Robin Russell.

"Pasukan tugas kasebut uga kalebu perwakilan saka Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan, Menteri Pamaréntah Lokal lan Pembangunan Pedesaan lan Pasukan Pertahanan Jamaika lan dheweke bakal konsultasi karo macem-macem pemangku kepentingan pariwisata, ing sektor publik lan swasta, kanggo nglancarake lan nyepetake proses vaksinasi para pekerja pariwisata ing saindenging pulau, "jarene Menteri Bartlett.

Nalika nggawe woro-woro kasebut, Menteri Bartlett negesake manawa sukses ing pulau kasebut ing mangsa ngarep sektor pariwisata gumantung karo para pekerja sing divaksinasi kanggo nyegah panyebaran virus COVID-19 agawe. Ing antarane wong-wong sing bakal ditarget yaiku buruh ing hotel, vila lan omah tamu, atraksi, bandara, plancongan, pasar kerajinan uga operator transportasi darat.    

"Pasukan tugas iki duwe tugas sing penting banget kanggo divaksinasi 170,000 pekerja pariwisata. Iki penting banget kanggo pemulihan sektor pariwisata kanthi lengkap lan ekonomi sing luwih akeh, amarga tenaga pariwisata kita ana ing garis depan lan yen ora divaksinasi kanthi lengkap, sektor kita ora bakal bisa pulih kanthi cara sing aman lan berkelanjutan, " ujare. 

Menteri kasebut kanthi cepet nyathet manawa para petugas pariwisata ora bakal diwajibake divaksinasi. Nanging, dheweke maneh meksa supaya divaksinasi. “Vaksin kasebut efektif banget kanggo nyegah rumah sakit lan tiwas. Dadi, aku ngajak kabeh tenaga pariwisata kanggo nggunakake kesempatan kanggo divaksinasi supaya bisa nglindhungi nyawa, sedulur uga komunitas, ”ujare Menteri Bartlett.

Pak Bartlett negesake manawa Pasukan Tugas bakal njupuk pendekatan kolaboratif, sing wis kabukten efektif banget kanggo ngatur pandemi wiwit Maret 2020, nalika COVID-19 kasus pertama dikonfirmasi ing Jamaika.

"Aku yakin manawa pendekatan bersatu iki bakal efektif amarga wis dadi dhasar sukses kanggo ngenalake Protokol Kesehatan lan Keamanan COVID-19, Koridor Residensi COVID-inovatif lan kerangka kerja kanggo nggampangake pengujian para pengunjung ing pulau kasebut. Kita bakal terus kerja sama karo mitra pariwisata kanggo njamin sektor sektor pariwisata sing penting banget, "ujare. 

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar