24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Jepang Breaking News News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Jamaika menehi hadiah sukarelawan Olimpiade Jepang

Pariwisata Jamaika menehi penghargaan sukarelawan Olimpiade Jepang.

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett ngumumake manawa Dewan Pariwisata Jamaika kanthi pambiyantu para pemangku kepentingan lokal bakal menehi sukarelawan Olimpiade Jepang, Tijana Kawashima Stojkovic, lan tamu sing dipilih, perjalanan mbayar khusus khusus menyang Jamaika. Perjalanan kasebut, sing kalebu papat paroki, bakal kalebu kunjungan uga wisata ing limang hotel mewah.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tijana ngrewangi Jamaika Hurdler Hansle Parchment ing Olimpiade ing Tokyo, Jepang.
  2. Nalika arep balapan semi final, Parchmnet kanthi sengaja njupuk Bis Shuttle sing salah sing disedhiyakake dening para panitia acara.
  3. Stojkovic menehi Parchment 10,000 yen (luwih saka US $ 90) kanggo mbayar transportasi menyang Stadion Olimpiade ing Tokyo, Selasa, 3 Juli.

Undhangan kasebut diwenehake menyang Stojkovic minangka tandha apresiasi kanggo mbantu Jamaican Hurdler lan Medali Emas Olimpiade, Hansle Parchment, supaya bisa menyang Stadion Olimpiade kanggo balapan semi final, sawise dheweke njupuk bis sing salah nalika arep menyang papan kasebut.

Pengumuman kasebut digawe ing wayah sore (18 Agustus) nalika upacara virtual sing dianakake bareng karo Dewan Pariwisata Jamaika lan Kedutaan Besar Jamaika ing Jepang.

“Aku seneng banget ngundang sampeyan lan tamu kanthi mbayar biaya kabeh lelungan menyang Jamaika ngrasakake kenapa kita dadi 'Detak Jantung ing Jagad.' Sampeyan bakal dirawat menyang suite presiden layanan butler Diamond Club ing Royalton ing Negril, lan pemandangan apik lan layanan apik ing hotel Half Moon lan Iberostar ing Montego Bay, "ujare Menteri Bartlett.

"Preinan sampeyan bakal nggawa sampeyan lan tamu menyang Moon Palace ing Ocho Rios, lan sampeyan bakal ngrasakake denyut nadi Kingston ing hotel AC Marriott. Ora mung mandheg, amarga sampeyan uga bakal nikmati pengalaman tujuan sing lengkap, sing bakal nggawa sampeyan lelungan sing nampilake rasa gastronomi lan budaya sing apik ing antarane akeh perkara liyane, "tambahnya.

Stojkovic menehi Parchment 10,000 yen (luwih saka US $ 90) kanggo mbayar transportasi menyang Stadion Olimpiade ing Tokyo, Selasa, 3 Juli, kanggo balapan semi final, sawise dheweke sengaja nggunakake Shuttle Bus sing salah sing diwenehake para panitia acara. Minangka asil saka pitulung tanpa pamrih, Parchment bisa mlebu ing stadion kanthi tepat lan entuk posisi nomer loro ing semi final lan banjur menang medali emas ing final.

"Aku mung arep matur nuwun maneh lan matur nuwun sanget kanggo pitulung sing diwenehake nalika Olimpiade lan kepiye aku bisa menang medali emas. Aku nggawe crita [ing media sosial] lan nuduhake karo kulawarga, kanca, lan panyengkuyung. Kabeh mau bisa ndeleng ati sing apik lan apik banget sing ana ing kene ... Muga-muga sampeyan bisa ngunjungi pulo ayu ing Jamaika, supaya sampeyan bisa teka lan seneng-seneng karo kulawarga, ”ujare Parchment.

Stojkovic ngucapake matur nuwun banget kanggo undhangan kasebut lan ujar, "Aku seneng banget babagan iki ... Aku mung nyoba kanggo mbantu lan saiki aku seneng banget."

"Keputusan Tijana kanggo ora egois lan nulungi wong liya minangka conto sing paling apik babagan kamanungsan. Tumindake kabecikan kasebut misuwur ing saindenging jagad lan ngelingake manawa ana luwih akeh tumindak sing bener ing jagad saiki ... Tumindak kabecikan iki nuduhake paling apik keramahan masarakat Jepang lan kabeh wong Jamaika matur nuwun, "ujare Bartlett .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar