24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Guinea Kabar Olahraga News Warta Breaking Nigeria wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

WHO: Afrika Kulon minangka COVID-19 'pusat kematian'

WHO: Afrika Kulon minangka COVID-19 'pusat kematian'
Direktur Regional Regional World Health Organisation (WHO) Regional Regional for Africa, Dr. Matshidiso Moeti
ditulis dening Harry Johnson

Kahanan COVID-19 luwih rumit amarga pasien sing nandhang penyakit mbebayani wis diidentifikasi ing rong negara ing wilayah kasebut: Demam Ebola ing Côte d'Ivoire lan demam Marburg ing Guinea tetanggan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Korban kematian COVID-19 Afrika Kulon munggah 193%
  • WHO nggambarake kahanan ing Afrika Kulon minangka 'musibah'.
  • Virus Ebola lan Marburg rumit kanggo kampanye anti-COVID.

Pati saka virus COVID-19 ing Afrika Kulon mundhak nganti 193%. Jumlah korban sing ana pucuk ing kabeh pandemi infeksi. Kahanan bencana kasebut dibahas nalika menehi arahan paling anyar saka Organisasi Kesehatan Dunia (WHO).

WHO: Afrika Kulon minangka COVID-19 'pusat kematian'

Pejabat WHO uga nyathet kasus anyar Ebola akut lan virus Marburg, sing nyusahake kahanan epidemiologis. Kajaba iku, akeh kasus kolera lan penyakit mbebayani liyane sing kacathet ing Afrika Kulon.

Utamane akeh penyakit infeksi ing:

  • Côte d'Ivoire
  • Guinea
  • Nigeria

Direktur Daerah ing Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) Kantor Wilayah kanggo Afrika, Dr. Matshidiso Moeti komentar babagan kahanan: "Kahanan karo COVID-19 luwih rumit amarga pasien sing duwe penyakit mbebayani wis diidentifikasi ing rong negara ing wilayah kasebut: demam Ebola ing Côte d'Ivoire lan Demam Marburg ing Guinea tetanggan. ”

Ing 2015, WHO ngumumake manawa mbasmi polio, nanging wabah penyakit kasebut ditemokake ing Uganda tanggal 17 Agustus taun iki. Miturut pejabat WHO, iki amarga pandemi COVID-19 sing nyebabake tingkat vaksinasi tumrap virus liyane mudhun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar