24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Pitakonan LGBTQ News wong Mbangun maneh Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Tes antibodi COVID-19 anyar mung kudu saben 6 wulan ganti game

Lisa Wilson
Epitome Risk, pimpinan manajemen risiko, langkah-langkah kepatuhan COVID, lan dhukungan keamanan, ngumumake manawa Lisa Wilson wis dadi CEO saka perusahaan sing berkembang pesat.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Iki bisa dadi wiwitan standar anyar tes COVID anyar sing digawe kanggo wong sing divaksinasi lan uga wong sing ora divaksinasi. Tes kasebut bakal nuduhake kepiye tahan awak kanggo nyekel virus kasebut. Yen sampeyan positif, sampeyan bakal menehi katrangan manawa awak bisa nglawan COVID-19. Tes iki mung dibutuhake saben 6 wulan. Iki dianggep minangka game changer lan hemat urip.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing taun kepungkur, tim dokter, ilmuwan, peneliti, lan mitra Epitome Risk ngerti manawa netralake antibodi yaiku nglindhungi wong saka COVID.
  2. Dr.Fauci lan Gedung Putih setuju manawa ngerteni jumlah antibodi sing netralake awak sing diproduksi sawise vaksin COVID minangka kunci kanggo ngerti level perlindungan sampeyan marang COVID lan kabeh jinis kasebut.
  3. Tim Epitome Risk nggawe tes sing bisa dijupuk saka omah sing bakal ngerteni level antibodi sing netralake sajrone 24-48 jam.

Epitome minangka perusahaan manajemen risiko adhedhasar AS, khusus kanggo kepatuhan COVID-19 lan dhukungan keamanan. Iki minangka panyedhiya utama netralake tes antibodi. 

Lisa Wilson, CEO tim Epitome Risk, dununge ing Florida, AS.

Lisa Wilson dadi tamu saiki Breaking News Show, diproduksi kanthi kerjasama karo Jaringan Pariwisata Dunia.

Dr.Fauci lan Gedung Putih setuju manawa ngerti jumlah antibodi sing netralake awak sing diproduksi sawise vaksin COVID minangka kunci kanggo ngerti level perlindungan individu marang COVID lan kabeh varian kasebut.

Tim Epitome Risk nggawe tes sing bakal ngidini wong ngerti level antibodi sing netralake sajrone 24-48 jam. Asil tes kasebut apik sajrone pirang-pirang wulan sawise rampung lan bakal menehi indikasi sing jelas babagan bebaya yen wong bisa nyekel utawa nyebar COVID-19.

AS ngluncurake panaliten wingi, 18 Agustus 2021, sing nuduhake manawa perlindungan vaksin, utawa antibodi sing netralake awak sing diproduksi sawise vaksin sampeyan, mudhun sawise sawetara wulan.

Tingkat antibodi sing netralake saben wong mudhun kanthi tarif sing beda, amarga kabeh wong beda. Netralisir level antibodi mudhun ora preduli saka vaksin sing sampeyan tampa. Penting, supaya masarakat ngerti antibodi sing netralake.

Ora kabeh tes antibodi nyedhiyakake informasi sing padha kanggo sampeyan. Tes antibodi sing netralake Epitome Risk minangka siji-sijine tes EUA FDA ing pasar sing bakal rinci babagan level proteksi sampeyan.

"Apa sampeyan njupuk tes ing omah utawa tes antibodi liyane, sampeyan kudu mriksa manawa tes sampeyan ngukur netralisasi," ujare Lisa.

Risiko Epitome nyedhiyakake layanan manajemen risiko, kalebu manajemen risiko COVID kanggo wong, bisnis, produksi film, acara olahraga, lan klumpukan liyane ing saindenging jagad.

Risiko Epitome lagi proses dadi anggota Jaringan Pariwisata Dunia lan bakal memimpin grup minat tes COVID-19 sing anyar.

Rungokake presentasi warta saiki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Tibane apa…. Wis COVID ing wulan Desember taun kepungkur…. Wis meh wulan September lan antibodi saya 1.92%…. Ya lan aku durung entuk “vaksin”