24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality News Rusia Breaking News Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Vaksin Sputnik Rusia minangka rahmat kanggo pariwisata Phuket

Vaksin Sputnik Rusia

Phuket wis pirang-pirang taun dadi tujuan sing populer kanggo para turis Rusia, ing pucuk taun 2019 karo luwih saka 700,000 wong sing teka ing wektu 5 wulan ing taun 2019, kabeh teka kanthi penerbangan langsung saka Federasi Rusia. Total 1.4 yuta wong Rusia ngunjungi Phuket ing taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pusat Administrasi Situasi COVID-19 Thailand (CCSA) mung nyetujoni vaksin Sputnik Rusia.
  2. Pasar Rusia njaba minangka pasar paling gedhe ing njaba China.
  3. Nalika wong Rusia siyap wani musim gugur lan musim salju, persetujuan vaksin Sputnik minangka wektu sing tepat kanggo musim dhuwur wiwit wulan November taun iki.

Periode salju salju tradisional saka Nopember nganti Maret yaiku nalika suhu mudhun banget ing Rusia lan uga ing pirang-pirang wilayah ing sisih lor Eropa, menehi tandha plancong kanggo plancongan plancong lan langit Phuket sing biru bening.

Saiki, para pemangku kepentingan pariwisata ing Phuket, Thailand, ngumumake persetujuan penting saka vaksin Sputnik dening Pusat Thailand kanggo Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) Thailand sing bakal mbukak pasar Rusia ing pulau Thailand sisih kidul.

"Iki warta apik kanggo Phuket. Wayahe ngluwihi Sandbox lan nggawe dhasar kanggo inisiatif pariwisata sing luwih jembar, "ujare Presiden Asosiasi Turis Phuket, Bhummikitti Ruktaengam. "Industri saiki bisa bali menyang dhasar lan fokus ing musim salju musim salju Lor. Iki minangka kesempatan gedhe kanggo Phuket. Iki minangka pasar warisan kita. "

Laguna Phuket, tujuan terpadu ing wilayah Pantai Bangtao sing populer, kalebu 7 hotel; pusat tes PCR sing dioperasikake ing Rumah Sakit Bangkok; lan hektar area terbuka, kebon lan laguna, wis dadi ahli waris kothak wedhi Phuket diwenehi reputasi surga sing aman, nanging iki minangka langkah utama miturut Direktur Urusan, Ravi Chandran.

"The nampa vaksin Sputnik minangka game-changer kanggo Phuket, "jarene. "Pasar Rusia njaba minangka pasar paling gedhe ing saindenging jaban rangkah Tiongkok lan waktune sampurna karo musim dhuwur wiwit wulan November taun iki. Phuket Sandbox wis kabukten sukses lan saiki bakal nggayuh prestasi kasebut kanthi luwih dhuwur kanggo kabeh hotel, pemangku kepentingan pariwisata, lan komunitas lokal ing pulau kasebut. "

Wiwit tanggal 1 Juli, luwih saka 300,000 kamar hotel wis dipesen nganti pungkasan Agustus dening pengunjung internasional teka liwat prakarsa Sanduk Phuket, sawetara sing diarepake bakal cepet munggah nalika musim iki wis cedhak. Operator Rusia sing dijadwalake lan direncanakake dijadwalake teka ing Phuket wiwit Oktober 2021.

Ngomong babagan potensial pasar "wis siap", Direktur Urusan C9 Hotelworks, Bill Barnett, ujar manawa "teka ing Wonderland mangsa 2021 lan pasar ganti, wong-wong Rusia, sing umume duwe suwene rata-rata 11-12 wengi, iku sampurna pas kanggo kothak wedhi. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar