24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

UE: Aturan entri Hong Kong anyar ngancam status internasional

UE: Aturan entri Hong Kong anyar ngancam status internasional
UE: Aturan entri Hong Kong anyar ngancam status internasional
ditulis dening Harry Johnson

Rezim karantina anyar bisa nggawe masarakat komunitas bisnis internasional takon apa dheweke pengin tetep dikunci ing Hong Kong.

Print Friendly, PDF & Email
  • Syarat mlebu Hong Kong toughens kanggo para turis manca.
  • Nyuda wektu karantina wajib ora bisa ditindakake maneh.
  • Hong Kong ngakoni vaksin Sputnik V buatan Rusia.

Frederic Gollob, Presiden Kamar Dagang Eropa (ECC), ujar manawa aturan angel kanggo mlebu Hong Kong bisa ngrusak status kutha kasebut minangka pusat bisnis lan finansial internasional.

UE: Aturan entri Hong Kong anyar ngancam status internasional

"Kita yakin kutha kasebut kudu dibukak luwih dhisik, yen rezim karantina anyar iki bisa nggawe akeh masarakat internasional takon apa dheweke pengin tetep dikunci ing Hong Kong nalika negara liyane santai," ECC sirah ngandika.

Minggu iki, sing Hong Kong panguwasa maneh nyenyet aturan kanggo mlebu negara kasebut. Utamane, kemungkinan nyuda periode karantina nalika ana tes serologis kanggo antibodi dibatalake.

Nalika numpak pesawat menyang Hong Kong, para pelancong kudu menehi sertifikat vaksinasi, asil tes negatif kanggo COVID-19, dikirim ora luwih awal saka 72 jam sadurunge budhal, uga reservasi ing salah sawijining hotel sing disaranake pamrentah kanggo langkah karantina diijini.

Pamrentah Hong Kong uga resmi nyelehake Sputnik V buatan Rusia ing dhaptar vaksin virus corona sing diakoni ing Wilayah Administrasi Khusus Tiongkok iki.

Saiki, karantina wajib kanggo warga kutha sing nggunakake vaksin buatan Rusia, bakal dikurangi saka 21 dina dadi 14 dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar