24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Urip: Saint Lucia ngembangake program jangka panjang

Urip: Saint Lucia ngembangake program jangka panjang
Urip: Saint Lucia ngembangake program jangka panjang
ditulis dening Harry Johnson

Saint Lucia ngajak para pengunjung urip kaya warga lokal kanthi pirang-pirang entri nganti pilihan nganti setaun.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pariwisata Saint Lucia ngenalake pilihan anyar kanggo program jangka panjang.
  • Saint Lucia menehi inspirasi kanggo para turis supaya bisa mlebu budaya lokal.
  • Pilihan program Saint Lucia's Live iku cocog karo kabutuhane kulawarga, buruh jarak jauh, milenial lan meh kabeh wong lelungan. 

Otoritas Pariwisata Saint Lucia wis ngenalake pilihan anyar kanggo program Live Stay sing ditambahi, kanggo nanggepi tren lelungan lan panjaluk pelanggan. Pengunjung saiki bisa nganut urip Pulo ing Saint Lucia kanthi visa mlebu pirang-pirang taun nganti setaun. Liwat kaloro pilihan program Live, Saint Lucia menehi inspirasi kanggo para pelancong supaya bisa mlebu budaya lokal, nalika njelajah kaendahan alam sing dituju ing plancongan sing dawa utawa kerja kanthi gampang. 

Urip: Saint Lucia ngembangake program jangka panjang

Program Saint Lucia's Live iku diluncurake awal taun 2021 kanggo kunjungan nganti nem minggu. Kanggo sing ngupayakake pilihan kanggo nindakake kunjungan kanthi dawa, tahap kapindho program Live kasebut ngidini para pelamar tetep nganti setaun kanthi visa mlebu pirang-pirang regane USD $ 75. 

Otoritas Pariwisata Saint Lucia's Urip program kasebut opsi cocog karo kabutuhan kulawarga, buruh jarak jauh, milenial lan meh kabeh wong lelungan. Pengunjung bisa ngrancang kunjungan dhewe kanthi mandhiri, utawa lelungane bisa dikerjakake lan disesuaikan karo spesialis sing didedikake karo Live Live sing nyipta pengalaman khusus kanggo kerja, dolanan, turu lan mangan kanthi kepenak karo petugas lokal sing khusus. 

Nalika ing Saint Lucia, pengunjung bisa kerja kanthi adoh kanthi nyaman lan andal, amarga Wi-Fi gratis ditawakake ing saindenging pulau ing hotel, villa, lan papan umum. Akeh hotel sing wis nawakake fasilitas kerja jarak jauh lan fasilitas khusus sing nggawe keseimbangan kerja lan plancongan lancar. Pelamar bisa milih rong pilihan kanggo pengalaman asli sing asli:

  • Pengalaman sing Nggawe Ngrancang: Ditata kanthi tliti dening Spesialis Live it Island, ora ana rong kunjungan sing padha! Program imersif nyedhiyakake pengunjung kanthi itinerary sing apik banget kanggo njelajah situs lan atraksi Saint Lucia kanthi aman nalika urip kaya warga lokal. Nggarap Spesialis Pulau Live kasebut kalebu Preinan Barefoot, Liburan & Tur Serenity lan Plancongan & Wisata St. James, para pengunjung bisa ngatur rencana perjalanan dhewe supaya cocog karo kabutuhane lan kapinterane. 
  • Urip kanthi Bebas: Pelamar bisa ndhaptar langsung menyang Departemen Imigrasi kanggo visa multi-entri nganti setaun kanthi ngrampungake Formulir Aplikasi Saint Lucia paling ora (2) minggu sadurunge tanggal lelungan. Pelamar bakal dilaporake sajrone 5 dina yen aplikasi wis disetujoni nganggo surat persetujuan sementara. Ragad visa kudu dibayar ing bandara nalika teka ing Saint Lucia, bebarengan karo salinan surat persetujuan sing dicithak, kanggo dikirim menyang petugas bea cukai. 
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar