24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Mexico Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

AS supaya wates tanah karo Kanada lan Meksiko ditutup nganti 22 September

AS supaya wates tanah karo Kanada lan Meksiko ditutup nganti 22 September
AS supaya wates tanah karo Kanada lan Meksiko ditutup nganti 22 September
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo nyuda panyebaran COVID19, kalebu varian Delta, Amerika Serikat nambah watesan lelungan sing ora penting ing pamrentahan darat lan feri karo Kanada lan Meksiko nganti 21 September.

Print Friendly, PDF & Email
  • USA ngluwihi Mexico lan Kanada tapel wates.
  • Wates tanah karo Meksiko lan Kanada tetep ditutup nganti tanggal 22 September
  • Administrasi Biden ana ing tekanan politik lan bisnis kanggo mbukak maneh wates.

Sanajan ana tekanan politik lan pamimpin bisnis, pamrentah Biden katon ora cepet-cepet nglembut larangan ing pamrentahan tanah AS karo Kanada lan Meksiko, sing ora bisa ditindakake kanthi lelungan.

Pejabat pamrentah AS ngumumake dina iki, manawa keputusan Ottawa mbukak tapel wates kanggo warga Amerika sing divaksinasi, penutupan tapel wates tanah AS karo Kanada lan Meksiko ditambahi menyang lelungan sing ora penting kayata pariwisata nganti paling ora tanggal 21 September.

"Kanggo nyuda panyebaran # COVID19, kalebu varian Delta, Amerika Serikat nambah watesan babagan lelungan sing ora penting ing nyebrang tanah lan feri karo Kanada lan Meksiko nganti 21 September, nalika terus njamin aliran perdagangan penting lan lelungan, " Departemen Luar Negeri AS Sekuritasey nulis ing Twitter.

"Ing koordinasi karo ahli kesehatan lan medis umum, DHS terus kerja bareng karo mitra ing Amerika Serikat lan internasional kanggo nemtokake cara kanggo nglancarake perjalanan kanthi normal lan lestari."

Wakil Presiden Eksekutif Asosiasi Perjalanan Umum lan Kebijakan Umum AS Travel Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan woro-woro manawa Amerika Serikat wis nambah watesan ing Meksiko lan Kanada:

"Watesan lelungan ora nglindhungi kita saka virus - vaksin uga. Saben dina yen wates tanah kita tetep ditutup tundha wektu tundha pemulihan ekonomi lan proyek Amerika, nyebabake kerusakan luwih gedhe kanggo jutaan wong sing rezeki gumantung saka lelungan lan pariwisata.

"Kanggo saben wulan status quo terus ana ing tapel wates Kanada, pasar sumber nomer 1 ing Amerika sing mlebu, Amerika Serikat kelangan $ 1.5 milyar kanggo ekspor lelungan potensial, dadi bisnis Amerika sing ora bisa dilindhungi.

"Watesan entri dibutuhake banget sadurunge vaksin COVID-19 sing efektif kasedhiya akeh, nanging penutupan iki nggawa rega sing tajam - kerugian luwih saka 1 yuta lapangan kerja Amerika lan penghasilan ekspor $ 150 milyar taun kepungkur wae."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar