24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara News Keslametan Spanyol Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Perahu karet tenggelam cedhak Kepulauan Canary, 52 wong tiwas

Perahu karet tenggelam cedhak Kepulauan Canary, 52 wong tiwas
Perahu karet tenggelam cedhak Kepulauan Canary, 52 wong tiwas
ditulis dening Harry Johnson

Mung siji wong sing slamet ing bencana karet tiup Afrika cedhak kepulauan Spanyol.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kapal migran tumiba Kepulauan Canary.
  • Sing slamet dikirim pesawat menyang rumah sakit.
  • Luwih saka 50 wong wedi mati.

Miturut Layanan Penyelamat Maritim Spanyol, luwih saka 50 wong wedi mati sawise prahu karet saka Afrika kebal ing Samodra Atlantik udakara 135 mil saka Kepulauan Canary Spanyol.

Wong wadon umur 30 taun minangka slamet siji-sijine sing disimpen ing Kamis saka tenggelam, sing nilar Afrika seminggu sadurunge nggawa 53 migran lan pengungsi.

Kapal sudagar sadurunge nate weruh kapal ing sisih kidul Canary Islands lan menehi tandha layanan darurat Spanyol.

Wanita kasebut nemplek menyang kerajinan klelep karo wong sing wis mati lan wong wadon sing mati ing sandhinge, ujare pejabat layanan penyelamat.

Dheweke ngandhani para penyelamat manawa prau karet kasebut wis wiwit saka pesisir Sahara Kulon lan para penumpang saka Pantai Gading.

Wanita kasebut dikirim menyang rumah sakit ing Las Palmas, ing pulau Gran Canaria.

Pati migran lan pengungsi umume ing wilayah Atlantik sing misahake wilayah kasebut Pesisir Kulon Afrika lan Kepulauan Canary Spanyol nanging bangkai kapal ing rute kasebut angel diverifikasi, lan umume korban ora bisa ditemokake maneh.

Paling ora ana 250 wong sing tilar donya ing rute menyang kepulauan Spanyol ing enem wulan pertama 2021, miturut agensi migrasi PBB.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar