24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Pos Tamu

Lapangan golf / resort paling populer ing AS

ditulis dening editor

AS mesthi seneng golf. Sanajan game kasebut diwiwiti ing Inggris, AS duwe 45% fasilitas golf ing jagad iki lan dadi juara utama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. A staggering 36.9 yuta Amerika mung main golf ing taun 2020.
  2. Ora mokal manawa negara iki dadi legenda golf.
  3. Adhedhasar riset sing ditindakake dening situs web bandhing penerbangan Temokake Penerbangan Murah, kita wis nyusun dhaptar lapangan golf lan resort paling populer ing AS.

Pandhuan iki bakal menehi sampeyan wawasan babagan sawetara klub golf paling eksklusif ing saindenging jagad. Wiwit ngiringan limusin nganti $ 250,000 biaya keanggotaan, luwih akeh klub kasebut tinimbang mung game golf.

Akeh lapangan golf lan resort paling populer ing AS dibentuk luwih saka 50 taun kepungkur. Politisi elit lan Hollywood sing kuat wis ngepel ing pundhak kursus kasebut, sanajan sapa sing ngerti apa sing diucapake sajrone game!

Sawetara lapangan golf paling populer ing AS kalebu Riviera Country Club ing California, Shadow Creek ing Nevada lan Pine Valley Golf Club ing New Jersey.

Terusake maca kanggo ngerteni kursus golf lan resort sing nggawe dhaptar 'paling populer' ing AS.

Selat Whistling

Whistling Straits minangka salah sawijining kursus sing gegandhengan karo The American Club. Mlaku ing jarak rong mil saka garis pantai Lake Michigan kanthi gaya link 36-hole. Kursus kasebut udakara 6,757m lan dirancang dening duo sing wis nikah, Pete lan Alice Dye.

Kursus iki minangka masterpiece kanggo diputer. Wis siyap dadi tuan rumah piala Ryder kaping 43 ing taun 2021 lan juara tes nganti wates watese. Sadurunge dadi tuan rumah macem-macem Kejuaraan PGA lan Terbuka Senior AS.

Sampeyan bisa nambani paket golf kanggo ngrasakake kursus kasebut. Paket populer yaiku To Dye For, sing kalebu telung wengi, papat game 18-bolongan lan pelajaran golf 30 menit.

Sanajan adhedhasar ing Wisconsin, kursus kasebut ngelingake setelan omah pertanian Irlandia sing deso. Ana sawetara restoran sing bisa mangan sawise dina golf sing sibuk. Menu sing dipengaruhi Inggris nampilake piring teken kayata puding tisu lengket lan wedhus.

Klub Golf Golf Agustusa

Dumunung ing Augusta, Georgia, klub iki dibukak ing taun 1930an. Iki minangka salah sawijining klub paling eksklusif ing Amerika Serikat amarga mung mbukak kanggo anggota lan tamu sing mung undhangan.

Umume wong bakal kenal karo klub Augusta sawise nonton ing layar televisi saben wulan April. Turnamen Master wis dadi tuan rumah kursus wiwit digawe dening Bobby Jones ing taun 1934.

Kursus kasebut 18 bolongan, par 72. Iki dirancang dening juara amatir, Bobby Jones lan arsitek, Alister Mackenzie. Duo iki kabukten dadi pasangan sing kuat lan asile minangka conto sing sampurna ing lapangan golf Amerika sing resik lan terbuka.

Suwene kursus yaiku 7,475 yard. Saben bolongan kasebut dijenengi miturut tetanduran amarga papan kasebut sadurunge dadi nursery tanduran. Bolongan kaping pisanan diarani Tea Olive, kanthi jeneng liyane kalebu Flowering Crab Apple (1) lan Carolina Cherry (4th).

Resor Golf Pulau Kiawah

Resor Golf Kiawah Island dadi rangking ing 100 Kursus Paling Ndhuwur ing Dunia (The Ocean Course) ing taun 2020. Uga dadi tuan rumah Kejuaraan PGA ing taun 2021, sing dadi siji-sijine siji saka papat kejuaraan utama sing dianakake khusus kanggo para pemain golf profesional.

Ana limang kursus ing Pulo Kiawah: Ocean Ocean, Osprey Point, Oak Point, Turtle Point lan Cougar Point. Saben kursus 18-bolongan, 72 par. Kanthi sepuluh bolongan ing sacedhake Atlantik lan wolung liyane sing ngelawan, Kursus Samodra duwe bolongan segara paling gedhe ing Hemisfer Lor. Iki nggawe kursus angin sing khusus kanggo nambah tantangan kursus.

Resor golf Carolinian Selatan duwe 14 restoran, bar lan kafe, kalebu Ocean Room lan Jasmine Porch. Sampeyan bisa nggunakake downtime ing spa lan salon bintang lima lan nginep ing Sanctuary Hotel, vila resort utawa pondok pribadi.

Klub Negara Riviera

Dumunung ing Pacific Palisades, California, Riviera Country Club wis dibukak udakara satus taun. Kursus kasebut rutin dadi tuan rumah Open Los Angeles lan siyap-siyap kanggo dadi tuan rumah acara golf ing Olimpiade 2028.

Kaya klub liyane ing dhaptar iki, Riviera Country Club mung kanggo anggota. Anggota sadurunge kalebu Walt Disney lan Dean Martin. Ora mokal manawa elit mung siji-sijine sing duwe akses menyang klub eksklusif iki - keanggotaan dikabarake regane larang $ 250,000!

Kursus 18 bolongan kasebut nduweni fitur khusus kayata suket Kukuya, sing dadi suket penting saka Afrika. Klub kasebut uga kalebu klub tenis yen sampeyan kepengin melu olahraga liyane. Sampeyan bisa tetep ing salah siji saka 24 tamu tamu sing ditunjuk yen sampeyan cukup beruntung yen diajak main ing klub kasebut dening anggota.

Klub Golf Pine Valley

Klub Golf Pine Valley dibukak ing taun 1919 ing South New Jersey. Wiwit saiki wis dikenal minangka salah sawijining kursus paling angel ing donya, uga minangka salah sawijining kursus paling eksklusif.

Kajaba sampeyan diajak ngunjungi kursus dening anggota, sampeyan ora bakal bisa main kursus iki minangka anggota. Ana sing dikabarake ana sekitar 930 anggota ing saindenging jagad, sanajan dhaptar kasebut minangka rahasia sing dijaga. Beda karo klub liyane sing nawakake proses aplikasi anggota, dewan direksi ing Pine Valley Golf Club nyedhaki calon anggota anyar.

2021 ngalami pangowahan gedhe ing klub kasebut - wanita saiki bisa melu dadi anggota lan seneng dolanan ora diwatesi. Ing taun-taun kepungkur, wanita mung diidini main dadi tamu nalika dina Minggu awan. September uga ndeleng Pine Valley dadi tuan rumah Piala Crump saben taun, mula jenenge dadi pendiri klub kasebut. Dina Piala Crump minangka siji-sijine anggota masarakat diidini mlebu lapangan klub.

Bayangan bayangan

Ing endi wae wajib ngrampungake lapangan golf liwat limusin? Shadow Creek seneng nindakake samubarang kanthi beda lan quirk iki minangka bagean saka daya tarik. Tamu kudu tetep ing hotel MGM ing Las Vegas supaya bisa main ing lapangan golf udakara 20 nganti 30 menit.

Shadow Creek diwiwiti minangka klub pribadi ing taun 1989, nanging dadi umum udakara 20 taun kepungkur. Tom Fazio ngrancang kursus 18 bolongan ing oasis ing antarane lingkungan ara-ara samun, kanthi pemandangan gunung.

Kursus kasebut dadi tuan rumah Piala CJ PGA Tour ing taun 2020 lan uga dadi tuan rumah The Match: Tiger vs. Phil (Tiger Woods vs. Phil Mickelson) ing 2018.

Klub Negara Oakmont

Sampeyan bisa ngarepake tampilan kelas lan apik ing salah sawijining lapangan golf paling tuwa ing negara kasebut. Oakmont Country Club didegaké ing taun 1903 lan tetep dadi reputasi minangka salah sawijining kursus paling angel.

Sayuran ijo cepet lan 175 bunker jero (kalebu Church Pews sing misuwur) nggawe kursus Pennsylvania iki dadi tantangan kanggo pegolf sing paling berpengalaman. Sampeyan mung bakal bisa lunga yen dijaluk mlebu klub minangka tamu utawa dadi anggota sampeyan dhewe.

Klub kasebut uga nganakake pesta perkawinan lan acara korporat ing akeh ruang fungsine. Host acara sampeyan ing Ballroom canggih, utawa pilih Pustaka kanggo acara sing luwih tenang lan luwih intim.

Bandon Dunes Golf Resort

Ana enem kursus beda ing Bandon Dunes Golf Resort. Sampeyan bisa seneng muter ing kursus link nalika ndeleng Samodra Pasifik. Bandon Preserve minangka kursus 13-bolongan sing luwih akeh tinimbang game sing apik. Kabeh asil saka kursus pindhah menyang Aliansi Pantai Wild Rivers, sing ndhukung konservasi, komunitas lan ekonomi lokal.

Sampeyan ora bakal luwe amarga ana pitu restoran lan bar sing bisa dipilih. Coba masakan Barat Laut Pasifik lokal ing Pacific Grill, utawa panganan tradisional Skotlandia ing McKee's Pub.

Rasakake golf kanthi nyenengake ruangan sampeyan kanthi milih kamar ing The Inn. Ing kene, sampeyan bakal bisa ndeleng kursus sing ora terganggu ing jendhela sampeyan. Utawa, sampeyan bisa milih nginep ing Lily Pond, ing endi dek pribadi sampeyan bisa ndeleng alas. Ana akeh pilihan karo enem akomodasi sing bisa dipilih.

Klub Golf Desa Muirfield

Desa Muirfield duwe reputasi gedhe amarga jeneng kasebut dadi omah lapangan golf paling tuwa ing donya. Jack Nicklaus pengin ngurmati kursus sing misuwur nalika ngrancang dhewe ing taun 1974.

Dublin, Ohio adoh banget saka Skotlandia, nanging kursus kasebut tetep cocog karo warisane. Dumunung ing 220 hektar, anggota lan tamu bisa main kursus kanthi bebaya banyu, bunker lan dalan sing sempit.

Nicklaus kanthi rutin ngawasi upgrade kursus supaya klub tetep ganti teknologi lan kemajuan arsitektur. Taun 2020 ngalami rekonstruksi utama ing kursus kasebut lan akeh bolongan sing diupdate.

Ana patang papan kanggo mangan ing klub kasebut, kalebu Golden Bear Room sing cocog karo kulawarga, sing nduwe tungku sisi loro.

Didegake ing taun 2009, Country Club ing Muirfield Village Foundation uga nulungi bocah-bocah kanthi kebutuhan khusus ing Ohio. Wiwit digawe, yayasan kasebut menehi dana luwih saka $ 250,000 kanggo macem-macem amal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar