24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean Cruising Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Bahama nampani plancongan Crystal Cruises anyar wiwit musim gugur iki

Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Bahama

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas seneng banget nambah 3 pelayaran Kristal anyar menyang dhaptar plancongan sing diwiwiti wiwit musim gugur iki lan dadi musim salju sing paling dhuwur. Crystal Cruises ngumumake seri kapal layar anyar ing Crystal Symphony, nalika musim adhem nyedhaki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Miwiti plancongan dawa pirang-pirang musim kasebut bakal dadi plancongan 7 wengi kanthi tepat sing dijenengi Bound for Paradise.
  2. Perjalanan kasebut bakal diluncurake saka New York City menyang Nassau tanggal 6 November 2021, kanthi port panggilan ing San Salvador, Great Exuma, lan Bimini.
  3. Sabanjure ing Taun Anyar bakal dianakake perayaan tropis wiwit taun 2021 saka New York City lan pungkasan ing 2022 ing The Bahamas.

"Kita seneng banget amarga panjaluk kapal pesiar terus ing Bahama lan ngarepake sambutan para wisatawan nalika musim gugur iki," ujare Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama. "Crystal Cruises wis kabukten dadi kemitraan sing migunani ora mung kanggo industri pelayaran ing Bahama, nanging uga kanggo industri pariwisata lokal amarga para penumpang bisa mudhun saka kapal lan njelajah bisnis, operator tur lan aktivitas ing Pulo Kulawarga."

Bahama bakal miwiti tambahan pirang-pirang musim, pisanan kanthi plancongan 7 wengi, Bound for Paradise, diluncurake tanggal 26 November 2021, saka New York City menyang Nassau, njaluk menyang San Salvador, Great Exuma lan Bimini.

Cruiseers bisa miwiti Taun Anyar ing Bahama tanggal 29 Desember 2021, liwat pelayaran Perayaan Taun Anyar Tropis, sing kalebu pelayaran 10 wengi saka Miami, Florida menyang Bimini, San Salvador, Long Island lan Great Exuma, kanthi mampir pungkasan karo sedulur Karibia tetangga kita ing Jamaika.

Pelayaran Mewah Bahamian mewah bakal duwe sawetara keberangkatan wiwit tanggal 22 Januari 2022, saka Miami, kalebu halte ing Bimini, Nassau, San Salvador, Great Exuma lan Long Island. Seri kasebut bakal duwe rong pelayaran tambahan ing tanggal 12 Februari 2022, lan 5 Maret 2022.

Crystal Cruises wis ngowahi cara pelayaran ing Bahama, supaya para penumpang bisa njelajah keajaiban Kepulauan Keluarga ngluwihi perairan sing apik, kalebu satwa liar, tengara sejarah, Situs Warisan Dunia UNESCO, blanja lan restoran lokal.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan peluncuran Crystal Symphony sing bakal teka, bukak www.crystalcruises.com

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kepulauan Bahama duwe nelayan, nyilem, numpak prahu, lan ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi. Bahama dikenal duwe banyu paling jernih ing jagad iki. Cetha banget yen astronot NASA, Scott Kelly nuduhake puluhan foto pulau-pulau kasebut, nalika dheweke ngorbit bumi ing taun 2015. Dheweke tweet manawa Bahama minangka "papan sing paling apik saka luar angkasa." Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar