24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Lelungan Ngluwihi kutha New York, Kode Pos Manhattan

Keamanan lelungan

Aku kepenginan lemari sing diisi karo Prada lan LV, nanging sing dakkarepake kanthi cepet yaiku kesempatan kanggo lelungan kanthi aman ing njaba Kode Posku.

Nalika ngrungokake MSNBC, FOX lan CNN, aku dielingake babagan varian COVID, kebutuhan nembak booster, tambah akeh wong sing lara lan tiwas sing nglegakake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wis rong taun, aku dijajah ing apartemenku, kanthi isin nalika mlebu kutha saya topeng, ngindhari kontak karo wong diwasa, bocah, lan wong-wong sing ngalami kekebalan.
  2. Aku kanthi ati-ati nyingkirake segawon lan kéwan liya, mbatesi interaksi pribadi kanggo terapi fisik, pelatih olahraga, kasir supermarket, lan resepsionis ing ngarep gym.
  3. Iki ora ana cara kanggo urip COVID sing isih urip!

Tunjuk driji | Sapa sing disalahake?

  • Ana akeh sing disalahake - diwiwiti karo kepala World Health Organization (WHO) sing isin banget kanggo ngidentifikasi pandemi nalika ndeleng.
  • Sekretaris Jenderal WHO ditututi nalika disalahake dening eksekutif senior sing entuk jutaan dolar ing industri kapal pesiar sing banget ora entuk dhuwit kanggo nelpon darurat - sanajan dheweke digatekake dening para ahli medis sing wis canggih. .
  • Sabanjure kanggo sing disalahake yaiku direktur bandara sing luwih prihatin babagan rating tinimbang investasi dhuwit kanggo nganyari sistem HVAC, ngganti furnitur lan perlengkapan kanthi bahan antimikroba utawa nggawe robot lan teknologi anyar kanggo nambah operasi tanpa kontak.
  • Kanggo nyalahke uga eksekutif maskapai. Dheweke asring uga seneng ndhelikake nomer COVID ing brosur mengkilap lan video larang tinimbang nganyari sistem HVAC, ngganti kain lan perlengkapan karo produk antimikroba, utawa nambah robot menyang dhaptar staf.

Mlaku bebarengan karo para eksekutif kasebut yaiku pimpinan pariwisata sing manggon ing "kapal selam kuning" amarga dheweke ora sopan banget utawa myopik kanggo ngenali penyakit kasebut nalika nyebrang wates, dermaga, portal, lan tarmac, nyerang negara-negara kasebut lan nyerang kanca, kulawarga, lan pengunjung. Tiba ing rawa iki yaiku turis sing buta banget karo ego lan narsisme kanggo ngerti manawa kadang-kadang kekarepan lan kekarepan ditundha kanggo kabecikan wong liya lan saiki bisa uga ora dadi wektu paling apik kanggo gabung ing rally motor utawa nyenengake tim olahraga. kanthi atusan lan ewu para turis sing padha.

Apa bisa?

Saben menit saben dinane, para ahli televisi duwe kuwatir ngadhepi kamera lan ngandhani mayuta-yuta pamirso yen sanajan kabeh peringatan sing mbebayani, saiki wayahe luwih ngluwari keamanan sing bisa dipertanyakan saka lingkungan kita lan lelungan menyang tujuan sing kena infeksi COVID-19. . Restauranteurs pengin kita ngunjungi restoran tanpa dipikirake status virus kita. Pesen kasebut nyengkuyung kita supaya njupuk kertu kredit, bocah, kulawarga, lan kanca lan ngentekake sawetara jam sabanjure mangan lan ngombe ing ruang angkasa sing bisa uga ora duwe sistem HVAC sing canggih utawa karyawan sing topeng lan ora ditutupi.

Tpimpinan industri herismep durung ngakoni manawa kegiyatan pariwisata, utamane lelungan, minangka kendaraan nyebarake penyakit; industri kasebut kudu dadi prioritas utama pencegahan penyakit - ngrancang lan ngetrapake protokol, sistem, lan prosedur kesehatan lan safety. Pejabat pamrentah sing tanggung jawab kanggo pariwisata kudu ngenali peran lan tanggung jawabe ing publik, amarga ana hubungane antara pandemi lan konstituen, sing ndadekake dheweke bisa matesi utawa nglarang lelungan minangka langkah kanggo ngatasi risiko sing ditularake saka virus.

COVID-19 wis nggawe lingkungan pariwisata sing durung mesthi lan ora bakal ilang. Sanajan COVID-19 wis ora ana ancaman maneh, virus anyar lan penyakit liyane bakal nemokake cara kanggo mlebu jagad kita, lan maneh industri kasebut bakal ngalami kahanan sing durung mesthi (yaiku, suwene krisis, kabijakan dhukungan saka pamrentah, turis solah bawa). 

Pesen pemerintah ora kejawab

Penelitian nuduhake manawa pesen COVID-19 sing dibiayai pamrentah ora bisa digunakake (luwih mbingungake tinimbang informatif). Pesen kasebut rusak amarga ora entuk target target lan ora menehi informasi sing cocog sing migunani lan migunani.

Pemimpin hotel, lelungan, lan pariwisata uga sibuk nggawe video kanthi warna karo personel maskapai nari lan pelayan ing skateboard; nanging, pesen kasebut ora tekan target pasar. Ngopo Amarga ing industri pariwisata, dheweke ora ngatasi keputusan utama para wanita, lan ora ngakoni rasa wedi lelungan sajrone COVID-19.

New York punika mbutuhake sertifikat vaksinasi COVID-19s kanggo meh kabeh sing gegandhengan karo lelungan.

Wanita sing fokus

Nalika nerangake masalah keamanan lan keamanan, wanita luwih nuntut tinimbang pria babagan langkah-langkah keamanan sing dibutuhake yen pengin "ngrasakake" aman nalika lelungan.

Protokol sing digoleki kalebu kabersihan sing apik, panggunaan disinfektan, eksistensi pemeriksaan kesehatan lan informasi dening profesional kesehatan sing wis disertifikasi (yaiku, dokter, perawat, paramedis), sertifikasi resmi sing diwenehake dening sumber sing bisa dipercaya (yaiku, rumah sakit, sekolah medis) , lan keputusan kesehatan adhedhasar data ilmiah lan dudu insentif finansial.

Wanita ngarepake manawa hotel bakal nyedhiyakake reresik jero lan akeh tangan kanggo ngumbah tangan. Tamu lan staf kudu topeng, papan umum kudu diresiki lan diinfeksi nganggo jadwal sing wis diterbitake lan kalebu papan umum, titik kontak (yaiku, pagar, meja, gagang, wastafel).

Kamar game kudu ana ing papan sing bakal diinfeksi bebarengan karo elevator lan eskalator. Perlengkapan ing ruangan kayata remot TV, switch cahya, lan termostat kudu dadi bagean saka protokol kasebut. Bayaran kanggo kabeh layanan kudu elektronik, lan sanitizer tangan adhedhasar alkohol kasedhiya ing saben lantai ing lawang mlebu hotel lan area panganan / minuman. Prasmanan kudu diilangi utawa didesain ulang kanggo dadi staf.

Wanita pengin lelungan lan duwe dhuwit kanggo mbuwang. Pengalaman lelungan nawakake uwal saka rutinitas saben dina nalika menehi kesempatan kanggo iketan sosial lan kesenengan hedonik. Penting, dicathet manawa para wanita nyuda wektu lelungan lan riset (Brooks lan Saad, 2020) nemokake manawa 60% warga wanita AS ngalami rasa wedi lan kuwatir kena infeksi COVID-19. Panaliten liyane nemokake yen wedi, njijiki, lan kadang nesu wis dadi reaksi emosional sing jelas gegandhengan karo nglindhungi keamanan fisik sajrone COVID-19. Pelancong wanita ngerteni risiko kesehatan saka virus, nyebabake dheweke ora kentekan semangat yen suwe-suwe saya wedi. Sawise wedi karo risiko kesehatan sing dirasakake saka virus dadi emosi sing dominan, dheweke bakal nyegah tumindak tartamtu kayata lelungan.

Ngilangi silo

Kanggo nyuda rasa wedi lelungan, industri kudu mungkasi pendekatan silo sing dadi segmen industri lan ngasilake pesen campuran. Kanthi makarya kanthi kooperatif, industri kasebut bisa nyedhiyakake konektivitas ing antarane kabeh sektor sing nggawe pengalaman lelungan dadi kurang medeni. Plancongan menyang / saka tujuan kudu lancar, saka transportasi darat menyang penerbangan domestik lan internasional, akomodasi, lan panedhaan kanthi protokol standar sing katon jelas sajrone kabeh lelungan.

Sektor publik lan swasta sing duwe tanggung jawab pariwisata kudu nuduhake pengamatan lan rekomendasi ing publik karo rapat sing ora diwatesi lan ora diatur karo konsultan hubungan masyarakat. Media lan konsumen kudu ngerti lan ngerti proses pikirane kanggo njupuk keputusan kanggo lelungan (utawa ora); kanggo mbukak wates (utawa ora); kanggo nggawe protokol keamanan, sanitasi, lan keamanan (utawa ora); lan yen ana variasi, alasane beda-beda.

Kabeh pimpinan umum lan pribadi lan konsumen kudu melu desain, implementasi, lan panggunaan produk, sistem, lan prosedur kesehatan anyar kanthi bagean sing integral vertikal lan horisontal. Kepemimpinan kudu digawe saka industri, adhedhasar kemampuan lan dudu sambungan pemerintah utawa pengaruh pribadi, utawa kekayaan.

Kanggo nyuda rasa wedi lan nyuda resiko sing ana gandhengane karo lelungan COVID, industri kudu:

1. Ngatasi kabeh kesempatan sing dingerteni nyebarake virus (pemeriksaan kesehatan para tamu lan karyawan saben dina).

2. Wajib bukti vaksinasi tamu sadurunge nampa reservasi lan registrasi.

3. Ngleksanakake jarak sosial ing saindenging tujuan lan akomodasi.

4. Selehake alangan fisik ing antarane para wisatawan, tamu, lan staf.

5. Dilarang rame ing bandara, maskapai, atraksi, acara, restoran, lan hotel.

Normal anyar kasebut bakal dadi tumindak saldo ing antarane njaga pengalaman sing memuaskan kanggo turis lan tundhuk karo langkah-langkah ketat sing ditindakake pihak berwenang babagan protokol keamanan lan kebersihan.

Pikiranku wis mantep

Yen kabeh peringatan lan "kepiye" durung bisa ngyakinake… kanggo nundha lelungan, pitakon sing kudu dijawab sadurunge masrahake kertu kredit menyang agen perjalanan kalebu:

1. Apa tarif COVID-19 sing nyebar ing tujuan kasebut? Apa jumlah infeksi lan / utawa pati munggah utawa mudhun?

2. Apa tarif COVID-19 sing nyebar ing komunitas sampeyan dhewe?

3. Apa sampeyan bisa ngadohake sampeyan (paling ora 6 kaki) saka wong sing sampeyan lelungan?

4. Apa kanca lan kulawarga plancongan duwe risiko COVID-19?

5. Apa sampeyan manggon karo wong COVID-19 sing duwe risiko dhuwur?

6. Apa pamrentah negara utawa lokal ing ngendi sampeyan manggon lan / utawa ing papan sing dituju njaluk sampeyan tetep dikarantina sajrone 14 dina sawise lelungan?

7. Yen sampeyan lara COVID-19, apa sampeyan kudu ketinggalan kerja utawa kewajiban liyane?

8. Yen sampeyan lara nalika lelungan, protokol apa sing dibutuhake dening pamrentah lokal lan apa status kesehatan (rumah sakit, dokter, obat-obatan) sing dituju? Apa asuransi sampeyan bakal mbayar biaya kasebut?

Nerusake kanthi ati-ati

Mobilé

Yen mode plancongan sampeyan nganggo mobil, perencanaan pre-trip mbutuhake reresik lan pembasmi kendaraan kanthi lengkap lan total. Saben permukaan kudu diusap (windows, sabuk pengaman lan gesper, setir, gagang lawang, kontrol, jubin, lsp). Saliyane cemilan lan banyu, suplai serep kanggo pembersih antibakteri lan pembersih tangan. Yen kabeh wong wis ana ing njero mobil, bukak jendhela yen bisa. Yen ora bisa ditindakake, gunakake A / C lan atur ventilasi udara menyang mode non-recirculation.

Batesi jumlah wong sing plancongan nganggo mobil sing padha lan atur supaya kabeh wong nganggo topeng (ing endi, dudu popok dagu). Mandhegake gas utawa cemilan? Nunjukake pelari kanggo gas lan / utawa cemilan - wong sing ora duwe risiko dhuwur. "Pelari" kudu topeng kabeh lan tangan sing resik / diresiki sadurunge bali menyang mobil.

ing bidang

21 Januari 2021, sawijining aturan sing digawe pamrentah federal nemtokake manawa "nglanggar hukum federal ORA nganggo topeng transportasi umum (Pedoman CDC). Kabeh penerbangan komersial kudu penumpang nggunakake topeng rai (kalebu bocah umur 2 taun utawa luwih). ”

Aja ngandel sapa! Sampeyan ora ngerti sapa sing lenggah ing jejere sampeyan, ing ngarep sampeyan, lan ana 3 jejere - dadi MASK UP! Kajaba iku, jaga supaya tangan tetep resik lan aja nganti nutul permukaan, wajah, lan bagean awak liyane.

Parks

Kanthi profesional media lan kesehatan nyaranake kegiyatan ruangan, kehadiran taman wis saya tambah. Yen sampeyan milih ndhaptar terapi alas, pilih taman sing cedhak karo omah (dianggep kurang beresiko) lan hubungi manajemen taman kanggo nemtokake manawa fasilitas kasebut nemokake protokol COVID kanthi fasilitas toilet terbuka lan resik (kalebu banyu mili, tisu toilet, sabun, lan andhuk tangan sing bisa digunakake). Apa taman bermain mbukak lan memenuhi pedoman CDC kanggo jarak lan sanitasi? Yen taman kasebut nawakake kolam renang, kolam panas, utawa area dolanan adhedhasar banyu liyane, apa sistem sing digunakake kanggo njaga tamu supaya aman lan COVID-19 gratis?

Yen sampeyan lan / utawa kanca plancongan lara, wis nyoba positif utawa bubar kena COVID-19 - AJA GO, lan tanpa preduli status kesehatan, aja nganti taman sing rame.

Hotel / BnBs

Sadurunge nuduhake informasi kertu kredit kanggo cadangan kamar, neliti hotel utawa program reresik properti (produk sing digunakake, frekuensi reresik, yen para pekerja ditutupi lan dijebak, apa bakal ana ruang kosong 24 jam sawise siji tamu budhal, lan sampeyan ngrebut papan?).

Mbok paling apik ngresiki papan sampeyan dhewe (mung kudu yakin). Gawe pasokan pembersih favorit lan resiki permukaan sadurunge sampeyan lan kanca / kulawarga ngenggoni papan kasebut.

Boten winates

Yen sampeyan duwe risiko lan rencana lelungan tanpa nampa protokol vaksin, coba tes virus 1-3 dina sadurunge budhal. Nganggo topeng ing kabeh transportasi umum lan ruang njero ruangan (kalebu bandara lan stasiun sepur). Aja rame lan tinggal paling ora 6 kaki - saka meh kabeh wong. Cuci lan resiki tangan kanthi asring nganggo tangan-sanitizer sing paling ora 60 persen alkohol. Tes kudu dibaleni maneh 3-5 dina sawise lelungan lan siyap nginep ing omah lan karantina dhewe paling ora 7 dina sawise lelungan ... sanajan sampeyan tes negatif. Yen sampeyan nyoba positif, isolasi dhewe kanggo nglindhungi wong liya. Ora siyap kanggo dites maneh? Cukup nginep ing omah sajrone 10 dina sawise bali saka plancongan.

Informasi lelungan

Kanggo informasi lelungan sing dianyari, sumber sing apik yaiku: https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/COVID-19-Country-Specific-Information.html

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto nyata, bisa uga ora diterbitake tanpa idin tinulis saka penulis.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Yen aturan lan panjaluk kasebut ditindakake, jagad iki bakal dadi luwih apik.