24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Allegiant ngumumake penerbangan Key West nonstop anyar

Allegiant ngumumake penerbangan Key West nonstop anyar
Allegiant ngumumake penerbangan Key West nonstop anyar
ditulis dening Harry Johnson

Allegiant ngarepake Key West dadi pilihan utama kanggo para plancongan plancongan sing plancong lan plancongan kanggo plancongan musim salju sing anget.

Print Friendly, PDF & Email
  • Allegiant ngluncurake penerbangan saka Bandara Regional Asheville menyang Key West tanggal 18 November.
  • Sedia miwiti layanan saka Bandara Internasional St. Pete-Clearwater menyang Key West tanggal 19 November.
  • Allegiant bakal nggunakake pesawat Airbus A319 ing rute Key West anyar.

Allegiant bakal nambah layanan nonstop saka Bandara Regional Asheville (AVL) North Carolina menyang Bandara Internasional Key West (EYW) wiwit tanggal 18 November, lan layanan nonstop saka Bandar Udara Internasional St. Pete – Clearwater (PIE) Florida menyang kutha pulau wiwit tanggal 19 November.

Allegiant ngumumake penerbangan Key West nonstop anyar

Allegiant rencana kanggo ngawula Key West kaping pindho saben minggu lan kanthi macem-macem dina ing saben rute anyar, nggunakake Airbus Pesawat A319.

"Key West minangka salah sawijining tujuan sing paling akeh digoleki ing AS saiki," ujare Drew Wells, wakil presiden senior revenue lan perencanaan jaringan Allegiant. "Kita ngarepake bakal dadi tarikan sing luwih gedhe kanggo para wisatawan sing golek plancongan sing terjangkau lan trep kanggo plancongan musim salju sing anget."

Ing wulan Juni, Allegiant nambah layanan nonstop kaping pindho saben minggu menyang Key West ing pesawat Airbus A319 saka Bandara Internasional Nashville (BNA), Bandara Internasional Pittsburgh (PIT) lan Cincinnati / Bandara Internasional Kentucky Lor (CVG).

“Kita seneng banget bisa nampani pengunjung North Carolina saka wilayah Asheville lan tangga teparo Florida saka Tampa – St. Pete minangka layanan anyar iki bakal mbantu nyingkirake mobil saka plancongan ing Overseas Highway, ”ujare Richard Strickland, direktur bandara kanggo Florida Keys 'Monroe County.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar