24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental China Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

$ 15.39 milyar: Pasar sewa mobil China saya akeh

$ 15.39 milyar: Pasar sewa mobil China saya akeh
$ 15.39 milyar: Pasar sewa mobil China saya akeh
ditulis dening Harry Johnson

Pasar bakal nyengkuyung pangembangan kanthi cepet sawise industri sewa mobil diowahi maneh sajrone limang utawa enem taun sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pertumbuhan kecepatan tinggi diprediksi kanggo pasar sewa mobil China.
  • Pasar sewa mobil China dadi $ 15.39 milyar paling dhuwur ing taun 2020.
  • Pasar sewa mobil China saiki saya maju.

Miturut laporan industri paling anyar, pasar sewa mobil China bakal mlebu periode pertumbuhan kecepatan tinggi lan paling dhuwur 100 milyar yuan (US $ 15.39 milyar) ing taun 2022.

Pasar bakal nyengkuyung pangembangan kanthi cepet sawise industri sewa mobil diowahi maneh sajrone limang utawa enem taun sadurunge.

Ing taun 2021, industri kasebut nyumurupi sawetara perusahaan nyewa mobil kanthi daya saing sing kalebu Rental Auto China lan eHi njupuk bagean utama pasar.

Ana 418 yuta wong Tionghoa sing duwe lisensi nyopir ing taun 2020, nanging kepemilikan mobil pribadi mung 244 yuta ing taun sing padha. Amarga jumlah driver sing sah tanpa mobil pribadi saya mundhak, basis pelanggan gedhe kanggo pasar sewa mobil muncul, ujar laporan kasebut.

Thanks kanggo kabijakan sing apik lan konsumsi sing saya akeh, panjaluk sewa mobil negara iki terus saya maju, ujare laporan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar