24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Topan Henry ing tabrakan kursus karo New York

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Topan Henri tetep mlaku ing jalur kanggo New York awal Minggu. Udan deres sadurunge wis nyebabake banjir gedhe ing Big Apple Setu wengi. Lalu lintas subway lan dalan isih mandheg.

Print Friendly, PDF & Email
  • Hurricane Henri wiwit pindhah liwat dina Minggu Lor sisih Lor,
  • Udan deres wis nempuh pirang-pirang wilayah, dadi banjir parah.
  • Guguran Henri sing diantisipasi ing Long Island, New York utawa New England kidul ing wayah esuk dina Minggu utawa sore, dheweke ngarepake nyebar menyang wilayah sekitar.

Ing dina Minggu esuk jam 5.30 esuk EST, Henri udakara 120 mil sisih kidul-kidul wetan Montauk Point, New York, kanthi angin 75 mph, Pusat Topan Nasional (NHC) negesake. Ngalih ing sisih lor udakara 18 mph.

Peringatan angin topan ditrapake ing pesisir Long Island bebarengan karo bagean Connecticut lan Massachusetts lan Block Island.

Kombinasi peringatan lan jam tangan badai kasedhiya ing meh kabeh Long Island lan garis pantai Massachusetts.

Peringatan Gelombang Badai ditrapake kanggo ... * Pinggir kidul Long Island wiwit Pantai Mastic nganti Montauk Point New York * Pesisir Lor Long Island saka Montauk Point nganti Flushing New York * Flushing New York nganti Chatham Massachusetts * Nantucket, Kebon Anggur Martha , lan Block Island A Storm Surge Watch dienggo kanggo ... * Inlet Rockaway Timur nganti Mastic New York * Lor Chatham Massachusetts nganti Pantai Sagamore Massachusetts * Teluk Hurricane Peringatan Hurricane ditrapake kanggo ... * Pesisir kidul Long Island saka Fire Island Inlet nganti Montauk Point * Pinggir Lor Long Island saka Port Jefferson Harbor menyang Montauk Point * New Haven Connecticut ing sisih kulon Westport Massachusetts * Pamblokir Island Peringatan Badai Tropis ditrapake kanggo ... * Pelabuhan Port Jefferson menyang sisih kulon New Haven Connecticut * Pinggir kidul Long Island wiwit kulon Fire Island Inlet nganti East Rockaway Inlet * Westport Massachusetts nganti Chatham Massachusetts, kalebu Kebon Anggur Martha lan Nantucket * Coastal New York lan New J ersey mangulon saka East Rockaway Inlet nganti Manasquan Inlet, kalebu New York City A Storm Surge Warning tegese ana bebaya bebaya sing ngancam nyawa, saka munggah banyu sing pindhah menyang daratan saka garis pantai. Kanggo nggambarake wilayah sing beresiko, waca Grafik / Peringatan Layanan Badai Cuaca Nasional, sing kasedhiya ing hurricanes.gov. Iki minangka kahanan sing ngancam nyawa. Wong sing ana ing wilayah kasebut kudu nindakake kabeh tumindak sing penting kanggo nglindhungi nyawa lan properti saka banyu sing mundhak lan bisa uga ana kahanan sing mbebayani liyane. Tututi kanthi langsung evakuasi lan pandhuan liyane saka pejabat lokal. Peringatan Badai tegese kahanan angin topan samesthine ing area peringatan kasebut. Peringatan Badai Tropis tegese kahanan badai tropis samesthine ana ing area peringatan kasebut. A Storm Surge Watch tegese ana kemungkinan banjir gedhe sing ngancam nyawa, saka munggah banyu sing pindhah menyang daratan saka garis pantai. Kanggo nggambarake wilayah sing beresiko, waca Grafik / Peringatan Layanan Badai Cuaca Nasional, sing kasedhiya ing hurricanes.gov. Kapentingan ing panggon liya ing sisih lor-wétan AS kudu ngawasi kemajuan Henri. Kanggo informasi badai sing khusus kanggo wilayah sampeyan, kalebu uga waspada lan peringatan darat, mangga ngawasi produk sing diterbitake dening kantor ramalan Layanan Cuaca Nasional lokal.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar