24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Plancongan Bisnis News Thailand Breaking News transportasi News Wire Plancongan

Samui menyang Phuket saiki maneh ing Bangkok Airways

ATR 600 Bangkok Airwars
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bangkok Airways Public Company Limited minangka maskapai penerbangan regional sing adhedhasar ing Bangkok, Thailand. Iki ngoperasikake layanan sing dijadwalake menyang tujuan ing Thailand, Kamboja, China, Hong Kong, India, Laos, Malaysia, Maladewa, Myanmar, Singapura, lan Vietnam. Basis utamane yaiku Bandara Suvarnabhumi

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bangkok Airways ngumumake kedadeyan maneh Samui - Phuket (vv) 
  2. Wiwit tanggal 25 Agustus 2021, Bangkok Airways Public Company Limited bakal nerusake layanan langsung antarane Samui lan Phuket
  3. Bangkok Airways nerusake layanan iki kanggo nggampangake penumpang uga ndhukung proyek pembukaan maneh Thailand yaiku Phuket Sandbox lan Samui Plus Model. 

Layanan sing dilanjutake antara Samui lan Phuket bakal dioperasikake karo pesawat ATR72-600, diwiwiti karo telung penerbangan saben minggu (Senen, Rebo, lan Jumuah). Penerbangan luar negeri PG253 mangkat saka bandara Samui jam 11.25 jam. lan tekan bandara Phuket jam 12.25 jam. Penerbangan PG254 mlebu mlebu bandara Phuket jam 13.00 jam. lan tekan bandara Samui jam 14.00jam. 

Penumpang sing lelungan menyang lan saka rong kutha kasebut kudu diwenehi sertifikat medis kanthi asil laboratorium sing nuduhake manawa COVID-19 ora dideteksi (ditindakake kanthi teknik RT-PCR lan diterbitake ora luwih saka 72 jam sadurunge lelungan) lan bukti vaksinasi.

Kajaba iku, para penumpang uga wajib nuruti pedoman sing diterbitake dening kantor propinsi Phuket lan kantor propinsi Surat Thani, informasi luwih lengkap babagan persyaratan bisa dipriksa https://www.gophuget.com lan https://healthpass.smartsamui.com

Kajaba iku, maskapai kasebut kudu ngluwihi penundaan sementara layanan makan ing penerbangan lan penutupan sementara kursi penumpang nganti ora dingerteni. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar