24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News News Warta Breaking Norwegia Mbangun maneh Swedia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

SAS Dhaptar kutha tujuan domestik lan internasional sing anyar

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Scandinavian Airlines System (SAS) didegaké ing taun 1946 liwat perjanjian konsorsium ing antarane telung maskapai Skandinavia — Det Danske Luftfartselskab, maskapai Denmark; Den Norske Luftfartselskap, maskapai penerbangan Norwegia; lan Svensk Interkontinental Lufttrafik AB, maskapai penerbangan Swedia.
Dina iki SAS tetep kuwat lan tren ekspansi sanajan ana pandemi COVID-19 sing tantangan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. SAS mundhak tdheweke mangkat saka kutha Skandinavia sing utama Stockholm, Copenhagen, Oslo, lan Bergen menyang tujuan penting ing jaringan kanggo ningkatake panyambungan para wisatawan.
  2. SAS saiki bakal nglayani kabeh tujuan domestik ing Norwegia lan Swedia nalika rute Arlanda-Sundsvall dibukak maneh ing wulan September.
  3. Jumlah penerbangan ing SAS menyang tujuan penting kanggo penumpang maskapai ing Eropa bakal saya tambah. 

Minat ing lelungan akhir minggu lan istirahat kutha menyang kutha-kutha Eropa nggawe SAS nerusake rute menyang Amsterdam, Dublin, Florence, Krakow, lan Prague. Uga tambah akeh penerbangan menyang tujuan Mediterania sing luwih anget ing Eropa kidul lan Kepulauan Canary kanggo memenuhi panjaluk saka para wisatawan. 

SAS bakal mbukak rute langsung liyane saka ibukutha Skandinavia menyang sawetara tujuan AS wiwit September lan uga bakal ana ing Asia kanthi rute saka Kopenhagen menyang Tokyo lan Shanghai. 

SAS terus nggawa pesawat anyar lan hemat bahan bakar lan duwe salah sawijining armada paling modern ing Eropa. Pesawat anyar kasebut duwe konsumsi bahan bakar luwih murah 15-30%, dibandhingake karo pesawat sing diganti. Pesawat canggih kasebut bakal menehi para pelanggan SAS lelungan sing luwih nyenengake, nyenengake, lan berkelanjutan. 

SAS nyambungake Skandinavia karo donya sing nyedhiyakake tujuan ing ngisor iki:

StockholmCopenhagenOslowaras
GothenburgAalborgAltaAlicante
KalmarAarhusAalborgCopenhagen
KirunaKepulauan FaroeAarhusOslo
LuleåwarasBardufossStavanger
MalmöGothenburgwarasStockholm
RonnebyOsloBillundTrondheim
SkellefteåStavangerBodø.Lesund
SundsvallStockholmCopenhagen
UmeåTrondheimHarstad / NarvikKristiansand
VisbyAberdeenHaugesundAlicante
NgelholmAlicanteKirkenesOslo
ÖstersundAmsterdamKristiansand
AlicanteAthensLakselvStavanger
AmsterdamBarcelonaLongyearbyenAberdeen
AthensBerlinMoldeAlicante
BarcelonaBolognaStavangerwaras
warasBostonStockholmCopenhagen
BerlinBrusselsTromsøOslo
BillundChaniaTrondheimTrondheim
BrusselsChicago.Lesund.Lesund
CopenhagenDublinAlicante
DublinDusseldorfAmsterdamTrondheim
DusseldorfFaroAthensAlicante
EdinburghFlorenceBarcelonawaras
FaroFrankfurtBerlinBodø
FrankfurtGazipasaBrusselsCopenhagen
GazipasaGdanskChaniaOslo
HelsinkiGenevaDublinStockholm
KrakowhamburgDusseldorfTromsø
LarnacaHelsinkiFaro.Lesund
Las PalmasKrakowFrankfurt
LisbonLarnacaGazipasa
LondonLas PalmasGdansk
MalagaLondonKyiv
MaltaLos AngelesLas Palmas
ManchesterMalagaLondon
MiamiManchesterMalaga
kiteMiamiManchester
NapelkiteMiami
New YorkMunichkite
NiceNapelNew York
OsloNew YorkNice
Palma de MallorcaNicePalma de Mallorca
ParisPalma de MallorcaParis
PragueParisReykjavik
RomaReykjavikRoma
SplitRomaSplit
TallinnSan Francisco

LangkawiShanghai

ThessalonikiSplit

TrondheimLangkawi

VilniusTokyo


Venice

GothenburgVilnius

AlicanteWarsaw

CopenhagenWashington DC

FaroZurich

Las Palmas


Malaga
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar