24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Warta Breaking UAE Maneka Warta

Émirat sadulur anyar sing sehat ing Afrika Kidul diarani Cemair

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Cemair ing Afrika Selatan saiki duwe sedulur sing sehat ing Dubai: Emirates Airlines

Cemair (5Z) sing berbasis ing Afrika Selatan ngoperasikake penerbangan penumpang domestik lan internasional, uga penerbangan charter. Kantor pusat lan pusat maskapai kasebut dununge ana ing Bandara Internasional OR Tambo (JNB) ing Johannesburg. Tujuan penerbangan kalebu Bandara Bram Fischer (BFN), Bloemfontein, Bandara Internasional Cape Town (CPT), Bandara Margate (MGH), Bandara Sishen (SIS) lan Bandara Plettenberg Bay (PBZ). Armada maskapai kasebut ngemot 20 pesawat, kalebu pesawat Bombardier CRJ-100, Bombardier Dash 8 lan Beechcraft 1900D. Pesawat dikonfigurasi karo kabeh papan Kelas Ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Emirates Airlines nyebutake sawijining langkah kanggo ndhukung peningkatan operasi sawise nambah layanan penumpang menyang Afrika Selatan. Emirat wis mlebu perjanjian interline karo Cemair sing mbukak koneksi menyang enem tujuan liyane ing Afrika Selatan liwat gerbang maskapai penerbangan kasebut ing Johannesburg lan Cape Town.
  • Kemitraan antarane Emirat lan Cemair uga kalebu sawetara titik santai sing disedhiyakake dening Cemair.
  • Iki minangka kemitraan kaping pisanan antarane maskapai loro lan kemitraan maskapai kaping papat Emirat ing Afrika Selatan.

Wiwit Emirates nerusake penerbangan saka Dubai menyang Johannesburg ing wulan September, pengaturan antara Emirat lan Cemair kalebu kenyamanan itineraries tiket siji lan sabanjure transfer lan transfer barang saka Johannesburg lan Cape Town menyang Bloemfontein, Kimberley, Margate, Durban, Hoedspruit, Plettenberg Bay, George, lan Sishen.

Adnan Kazim, Kepala Pegawai Komersial, maskapai penerbangan Emirates ujar: "Kita bangga bisa kerja sama karo Cemair lan miwiti kesepakatan interline. Tautan Cemair anyar nyedhiyakake kemungkinan luwih akeh kanggo lelungan kanthi lancar ing pirang-pirang titik luang sing paling populer ing Afrika Selatan, minangka tambahan akses konektivitas menyang poin Cemair sing ditawakake kanthi eksklusif Margate lan Teluk Plettenberg.

Nyambungake jaringan kita negesake komitmen kanggo nawakake pelanggan luwih akeh kesempatan lelungan, utamane kanggo wong-wong sing pengin ngrasakake favorit sing wis ana ing Afrika Selatan, uga para turis sing ngrancang rencana anyar. Kita ngarep-arep bisa kerja sama lan ngiyatake hubungan. ”

Miles van der Molen, Kepala Eksekutif CemAir ujar: "Kami seneng bisa bermitra karo maskapai Emirates, jeneng sing identik karo kualitas lan keanggunan. Kesepakatan interline nyedhiyakake kenyamanan lan penghematan marang para pelanggan amarga saiki bisa nyambung kanthi lancar saka penerbangan menyang jaringan global maskapai ikon iki. ”

Nalika nerusake ekspansi sajrone periode pemulihan pas-Covid, kita ngerti manawa saiki luwih saka kemitraan minangka kunci sukses. Makarya karo pimpinan pasar kaya Emirates Airline minangka demonstrasi luwih lanjut babagan komitmen kanggo para pelanggan kanggo nyedhiyakake layanan lan nilai paling apik. "

Pelanggan bisa memesan lelungan ing emirates.com, kantor penjualan Emirat, lan agensi perjalanan.

Emirat nambah operasine menyang / saka Afrika Selatan awal wulan iki lan saiki ngoperasikake 14 penerbangan seminggu menyang Afrika Selatan liwat gerbang Johannesburg, Cape Town, lan Durban. Maskapai kasebut terus nggawe jaringan global kanthi aman, nyambungake pelanggan menyang lan liwat Dubai menyang luwih saka 120 tujuan.

Maskapai iki wis ngembangake jejak ing Afrika Selatan lan Kidul liwat pengayaan kemitraan interline lan codeshare karo South Africa Airways, Airlink, Cemair lan Flysafair, sing ndorong opsi konektivitas sing luwih akeh sing menehi mupangat sing luwih gedhe kanggo para pelanggan, nalika ndhukung pemulihan perjalanan lan industri pariwisata.

CemAir Ltd. yaiku maskapai duweke pribadi sing ngoperasikake ing Afrika Selatan sing nyedhiyakake tujuan wisata populer lan kutha bisnis penting, uga nyewa pesawat menyang maskapai liyane ing saindenging Afrika lan Timur Tengah. Maskapai kasebut adhedhasar ing Johannesburg

Cuthbert Ncube, Ketua Pariwisata Afrika Board nampani kemitraan anyar antarane Emirat Dubai lan CemAir sing berbasis ing Afrika Selatan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar