24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Afghanistan Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Geni: Kebakaran gedhe banget teka ing Bandara Kabul

Geni: Kebakaran gedhe banget teka ing Bandara Kabul
Geni: Kebakaran gedhe banget teka ing Bandara Kabul
ditulis dening Harry Johnson

Kurang dingerteni babagan keruwetan utawa asale geni kasebut, nanging video sing dikirim menyang media sosial nuduhake asap asap sing asap saka bandara, sing dadi titik fokus upaya evakuasi AS lan Kulon sajrone minggu kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Geni dilaporake ing Bandara Internasional Hamid Karzai.
  • Asap asap banget munggah ing bandara.
  • Kahanan keamanan ing bandara tetep rapuh.

Geni gedhe tenan katon ing Bandara Internasional Hamid Karzai Kabul ing Afghanistan, ing tengah evakuasi semrawut karo ewonan wong sing kepengin metu saka negara kasebut.

Geni: Kebakaran gedhe banget teka ing Bandara Kabul

Warta kebakaran kasebut jebule dina Senen sore wektu lokal. Kurang dingerteni babagan keruwetan utawa asale geni kasebut, nanging video sing dikirim menyang media sosial nuduhake asap asap sing asap saka bandara, sing dadi titik fokus upaya evakuasi AS lan Kulon sajrone minggu kepungkur.

Kahanan keamanan ing bandara tetep rapuh, kanthi pasukan AS lan sekutu ngupayakake evakuasi ribuan warga sipil dhewe lan pengungsi Afghanistan saka Kabul. Pirang-pirang jam sadurunge geni meledak, pasukan AS lan Jerman perang karo pistol karo penyerang sing ora dingerteni, ing pertukaran geni sing nyebabake prajurit Afghanistan tiwas. Paling ora 20 wong wis tilar donya ing bandara sajrone seminggu kepungkur, ujare pejabat NATO.

Ora jelas nalika nulis manawa ana geni sing nyebabake penerbangan menyang lan saka bandara. Penerbangan wis mandheg ing bandara tanpa mandheg ing akhir minggu, karo pamrentah Biden ngaku wis evakuasi udakara 11,000 wong sajrone 36 jam. Nanging, ewonan maneh sing isih ana ing Kabul, lan kemungkinan AS lan sekutu-sekutu kasebut nemoni tenggat tanggal 31 Agustus kanggo mundur total saiki dadi masalah.

Taliban, sing ngrebut kekuwatan ing Afghanistan luwih saka seminggu kepungkur, wis ngelingake babagan "konsekuensi" yen tenggat wektu kasebut durung dipenuhi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar