24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Kazakhstan News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Penerbangan langsung saka Nur-Sultan menyang London Heathrow dilanjutkan ing Air Astana

Penerbangan langsung saka Nur-Sultan menyang London Heathrow dilanjutkan ing Air Astana
Penerbangan langsung saka Nur-Sultan menyang London Heathrow dilanjutkan ing Air Astana
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A321LR paling anyar, kanthi wektu penerbangan 7 jam lan 15 menit metu menyang London lan 6 jam 30 menit nalika bali menyang Nur-Sultan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Astana nerusake penerbangan saka Kazakhstan menyang Inggris.
  • Air Astana ngoperasikake Airbus A321LR ing rute London.
  • Rute London bakal digunakake nalika Setu lan Rebo.

Air Astana nerusake penerbangan langsung saka ibukutha Kazakhstan Nur-Sultan menyang London Heathrow tanggal 18 September 2021, wiwitane kanthi rong frekuensi saben minggu nalika Setu lan Rebo.

Penerbangan bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A321LR paling anyar, kanthi wektu penerbangan 7 jam lan 15 menit metu menyang London lan 6 jam 30 menit nalika bali menyang Nur-Sultan.

Penumpang sing lelungan menyang Kazakhstan kudu nampilake tes COVID-19 negatif sing dijupuk 72 jam sadurunge mlebu negara kasebut. 

Air Astana yaiku maskapai penerbangan ing Kazakhstan, adhedhasar ing Almaty. Iki ngoperasikake layanan dijadwal, domestik lan internasional kanthi 64 rute saka pusat utama, Bandara Internasional Almaty, lan saka pusat sekunder, Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev.

Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev minangka bandara internasional ing Wilayah Akmola, Kazakhstan. Iki minangka bandara internasional utama sing ngladeni Nur-Sultan, ibukutha Kazakhstan.

Bandara Heathrow, asliné diarani Bandara London nganti taun 1966 lan saiki misuwur dadi London Heathrow, minangka bandara internasional utama ing London, Inggris. Iki minangka salah sawijining enem bandara internasional sing melayani wilayah London. Fasilitas bandara diduweni lan dilakokno dening Heathrow Airport Holdings.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar