24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Hak-hak manungsa News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

33% wong Amerika sing ora divaksinasi ujar yen ora bakal divaksinasi

33% wong Amerika sing ora divaksinasi ujar yen ora bakal divaksinasi
33% wong Amerika sing ora divaksinasi ujar yen ora bakal divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Wong ing Inggris kaping pindho cenderung divaksinasi kaya wong ing AS.

Print Friendly, PDF & Email
  • Umume wong Amerika kaping pindho ora nampa siji-sijine jab sing rekan ing UK.
  • 39% wong Amerika ora bakal divaksinasi amarga 'ora ngandel karo pamrentah'.
  • Pamrentah AS duwe perjalanan serius supaya bisa ngyakinake wong Amerika supaya divaksinasi.

Data lan temuan saka survey paling anyar babagan keraguan vaksin ing Amerika Serikat lan Inggris dirilis dina iki, ngumumake manawa pamrentah AS duwe perjalanan serius ing ngarep kanggo meyakinkan warga babagan pentinge divaksinasi.

33% wong Amerika sing ora divaksinasi ujar yen ora bakal divaksinasi

Survei kasebut ditindakake wiwit tanggal 5 Agustus 2021 nganti tanggal 17 Agustus 2021 lan polling udakara 5,000 peserta ing Amerika Serikat lan 1,000 peserta ing Inggris. Data kasebut diklumpukake kanthi nggunakake cara anyar kanggo mbayar pangguna smartphone minangka buruh "manggung" kanggo partisipasi lan ngasilake tanggapan substansial ing ewonan nganti saiki kanthi luwih akeh.

Asil kasebut nuduhake perbedaan penting ing antarane populasi sing durung divaksinasi ing AS lan Inggris lan nuduhake resistensi vaksinasi sing beda-beda. Survei kasebut uga nyoroti kemungkinan bukaan sing bisa digunakake kanggo mbujuk wong sing durung divaksinasi supaya divaksinasi.

Mangkene sawetara temuan sing paling relevan saka survey:

  • Umume wong Amerika kaping pindho ora nampa siji dosis vaksin COVID-19 (45%) tinimbang mitra UK (23%).
  • 33% wong Amerika sing ora divaksinasi lan 23% warga Inggris sing ora divaksinasi ujar manawa ora bakal divaksinasi.
  • Saka wong sing saiki durung divaksinasi, 39% wong Amerika lan 33% peserta Inggris ujar manawa ora bakal divaksinasi amarga ora ngandel karo pamrentah.
  • Saka wong sing saiki durung divaksinasi, 46% peserta Inggris ujar manawa bakal divaksinasi yen ana bukti liyane vaksin kasebut bisa digunakake dibandhingake mung 21% wong Amerika sing durung divaksinasi.
  • Mung 7% peserta Amerika sing ora divaksinasi ngandhakake yen dheweke ora divaksinasi amarga ora ngira COVID minangka bebaya nyata, nanging 33% peserta Inggris sing durung divaksinasi nyatake minangka alesan.

Temuan kasebut nuduhake manawa pejabat kesehatan masyarakat ing AS lan Inggris ngadhepi tantangan unik kanggo ngyakinake populasi sing durung divaksinasi kanggo njaluk Covid-19 vaksin Kanthi 69% pedunung ing Inggris sing ora divaksinasi gelem divaksinasi sawise nampa informasi luwih lengkap babagan tes, keamanan, utawa khasiat (dibandhingake mung 49% wong Amerika sing ora divaksinasi), dalan sing diterusake para pembuat kebijakan UK katon luwih gampang. Para pembuat kebijakan AS, ing tangan liyane, kudu mbantah bagean sing luwih gedhe saka populasi sing negesake ora bakal divaksinasi lan ora bakal nindakake amarga ora precaya karo pamrentah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar