24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Barbados mbalek maneh kanthi rekor tekan Juli

Pariwisata Barbados mbalek maneh kanthi rekor tekan Juli
Pariwisata Barbados mbalek maneh kanthi rekor tekan Juli
ditulis dening Harry Johnson

Barbados terus, lan terus ngatasi badai COVID-19 iki, nanging nalika industri kasebut dadi angel, BTMI seneng banget amarga weruh tunas positif sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • 10,000 penumpang maskapai teka ing Barbados.
  • Industri pariwisata Barbados nyathet tonggak sejarah wisata utama ing wulan Juli.
  • Pariwisata Barbados katon positif kanggo industri sadurunge musim salju 2021/2022.

Barbados nyathet luwih saka 10,000 sing tekane penumpang udhara sawise pirang-pirang wulan diantemi parah dening pandemi global. Kanggo pertama kaline wiwit Desember 2020, industri pariwisata lokal wis nyathet tonggak sejarah wisata utama kanthi statistik paling anyar saka Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI) sing nuduhake giliran positif kanggo industri kasebut sadurunge musim salju 2021/2022.

Sajrone wulan Juli 2021, ana 10,819 pengunjung sing lelungan Barbados. Jumlah iki nuduhake kenaikan signifikan 6,745 pengunjung yen dibandhingake karo periode Juli 2020 sing cocog.

Amerika Serikat (AS) tampil paling dhuwur nalika ngasilake pangsa pasar 43.3%, dene Inggris (UK) nyumbang 34.4% bisnis kanthi 3,722 kedatangan kanggo periode pelaporan. Iki kedadeyan sawise Barbados ditambahake ing dhaptar Watch Green COVID-19 Green. Barbados wis begja ditrapake ing kaping pindho ing dhaptar iki wiwit wiwitan pandemi COVID-19.

Kanggo periode sing padha, angka tekan Karibia ana 1,391 lan 390 wong sing teka saka Kanada. Iki nuduhake kenaikan kedatangan saka loro pasar saben taun.

CEO sementara saka Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI) , Craig Hinds, nggambarake prestasi kasebut minangka langkah ing arah sing bener sawise usaha tanpa lelah, ing njero ruangan lan ing njaba lokasi, kanggo nggawe maneh produk pariwisata kasebut.

Dheweke ujar manawa "Barbados terus, lan terus ngatasi badai COVID-19 iki, nanging nalika industri kasebut dadi angel, BTMI seneng banget amarga weruh tunas positif sing anyar. Wutah iki minangka asil langsung saka upaya penjualan lan pemasaran sing apik ing pasar jaban rangkah liwat kampanye kaya promosi "Tabungan Musim Panas Manis", uga njaga kemitraan sing kuat karo maskapai, mitra pesiar lan pariwisata. "

Ing wulan Juli, BTMI gabung karo Sandal Resort nalika nggawa limalas stasiun radio Amerika Serikat saka sewelas kutha menyang Barbados kanggo menehi kesempatan kanggo para pamirsa menang plancongan patang dina / telung wengi menyang Sandals Resort ing Barbados. Stasiun radio siaran langsung saka Sandal Royal Barbados lan kalebu pejabat pariwisata sing dipimpin Sen. Hon. Lisa Cummins, Menteri Pariwisata lan Transportasi Internasional. Promosi kasebut, sing uga didhukung dening American Airlines, tekan luwih saka 4,000,000+ pamireng. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Pariwisata Tim Barbados sing apik kanggo kerja keras. kolaborasi, koordinasi lan kerja sama uga njaga kemitraan sing kuat karo kabeh mitra pariwisata bakal dadi kunci promosi tujuan pariwisata sawise pandemi koov-19.